Vlaggenmasten

Waarom een vlaggenmast?

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit vlaggenmast om zichtbaarheid van uw bedrijf te verhogen? Of misschien wilt u een bij uw thuis laten plaatsen?

Cowi biedt verschillende soort vlaggenmasten aan. De vlaggenmast is sterk, fraai en met een gladde en vuilafstotende afwerking. Ook is de vlaggenmast voorzien van praktische innovaties, accessoires en oplossingen. Dit maakt het eenvoudig om uw vlag en vlaggenmast te bedienen en te onderhouden.

De polyester vlaggenmasten zijn rechtstreeks vanuit Zweden ge├»mporteerd en voldoen aan de strenge ISO14001/9001 normeringen – dit is het internationale keurmerk voor kwaliteit. Door het directe contact met Zweden, kunnen wij de prijzen bijzonder scherp houden voor u!

Vlaggenmast service

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij Cowi vinden wij kwaliteit en service erg belangrijk, daarom kunnen wij bij het gehele proces aanwezig zijn. Van het bestellen van de vlaggenmast – dan voorzien wij u graag van advies voor aanschaf, tot aan de plaatsing van de vlaggenmast – mocht u het aan ons willen uitbesteden.