Vlaggenmasten

Vlaggenmasten bij Cowi.

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit vlaggenmast om zichtbaarheid van uw bedrijf te verhogen? Of misschien wilt u een bij uw thuis laten plaatsen? Bij Cowi bent u aan het juiste adres voor alle vlaggenmasten oplossingen.

Cowi biedt aluminium of polyester  vlaggenmasten aan. De vlaggenmast is sterk, fraai en met een gladde en vuilafstotende afwerking. Alle vlaggenmasten zijn dankzij de kantelbare voet kantelbaar en daardoor makkelijk in onderhoud of reparatie. Ook is de vlaggenmast voorzien van praktische innovaties, accessoires en oplossingen. Dit maakt het eenvoudig om uw vlag en vlaggenmast te bedienen en te onderhouden.

De polyester vlaggenmasten zijn rechtstreeks vanuit Zweden geïmporteerd en voldoen aan de strenge ISO14001/9001 normeringen – dit is het internationale keurmerk voor kwaliteit. Door het directe contact met Zweden, kunnen wij de prijzen bijzonder scherp houden voor u!

Vlaggenmast advies.

Weet u niet zeker welke soort vlaggenmast u nodig heeft? Twijfelt u aan de grootte, of bedieningstoepassingen op de vlaggenmast? Heeft u andere vraag in verband met het aanschaf of installatie van een vlaggenmast? Cowi geeft graag vrijblijvend advies om het beste oplossing in uw situatie te kunnen bieden. We denken graag met u mee!

Vlaggenmast service.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij Cowi vinden wij kwaliteit en service erg belangrijk, daarom kunnen wij bij het gehele proces aanwezig zijn. Van het bestellen van de vlaggenmast – dan voorzien wij u graag van advies voor aanschaf, tot aan de plaatsing van de vlaggenmast – mocht u het aan ons willen uitbesteden.