Vlaggenmasten

Vlaggenmasten

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit vlaggenmast om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten? Of misschien wilt u een vlaggenmast bij u thuis laten plaatsen? Bij Cowi bent u aan het juiste adres voor alle vlaggenmast oplossingen.

Cowi biedt een verscheidenheid aan aluminium en polyester vlaggenmasten. De vlaggenmasten zijn sterk, fraai en hebben een gladde en vuilafstotende afwerking. Ook heeft u keuze uit veel accessoires en innovaties die het bedienen en onderhouden van uw vlag en vlaggenmast eenvoudig maken.

De polyester vlaggenmasten worden rechtstreeks uit Zweden geïmporteerd en voldoen aan de strenge ISO14001/9001 normen – dit is het internationale kwaliteitskeurmerk. Door het directe contact met de leveranciers in Zweden kan Cowi haar prijzen uiterst scherp houden!

Advies

Als specialist in vlaggenmasten geeft het team van Cowi graag vrijblijvend advies voor de aankoop of installatie van de vlaggenmasten. Of u nu op zoek bent naar advies over het formaat, de mogelijkheden of gewoon wat meer informatie wilt voordat u uw keuze maakt, het team van Cowi helpt u graag!

Service

Bij Cowi geloven we dat klanttevredenheid een van de belangrijkste factoren is voor ons succes. Cowi’s dienstverlening gaat dan ook verder dan alleen het leveren van vlaggenmasten. Het team staat namelijk het hele proces voor u klaar, van bestelling tot installatie. Ook na de installatie kunt u bij Cowi terecht voor advies en tips over het onderhoud van uw vlaggenmast(en).

This is default text for notification bar