Snelle en betrouwbare levering
Al meer dan 23 jaar ervaring
Levering in Nederland & België
Goede garantie voorwaarden

Klantenservice

Contact

Contactformulier

Contactgegevens

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Wat zijn de verzendkosten?

De kosten voor transport /voorrijkosten bij lichtmasten en vlaggenmasten is zichtbaar in keuze menu. Het verzenden van pakketten kost €6,95 exclusief BTW binnen Nederland. Naar België hanteren wij verzendkosten van €8,95 exclusief BTW.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling geleverd word?

Een lichtmast en/of vlaggenmast zal binnen 7 dagen geleverd worden na betaling. We houden u hiervan op de hoogte en zullen contact opnemen om een datum te plannen en met u te overleggen. De vlaggen en wimpels kan variëren van 3 tot 7 dagen. Dit is per artikel vermeld in de omschrijving van onze webshop. Andere artikelen zullen na betaling binnen 3 dagen in huis zijn. We verzenden met Post.nl en hebben geen invloed op de drukte bijv. tijdens feestdagen.

Heb ik garantie?

Op onze vlaggen- en lichtmasten heeft u 10 jaar garantie op breuk uitgezonderd calamiteiten. Bij de ledlampen hanteren we 1 jaar garantie. Heeft u een probleem neem contact met ons op.

Kan ik retourneren?

Lichtmasten en vlaggenmast is een op maat gemaakt product met verschillende toepassingen en kan niet geretourneerd worden. Vlaggen en banieren die worden gedrukt en op maat gemaakt kan niet worden geretourneerd worden of afgezegd. Voordat een order word verwerkt, zal er eerst een proefdruk naar u worden gestuurd. Hierdoor heeft u al een goed idee wat het uiteindelijke resultaat word en worden fouten beperkt. Toch een probleem? Neem contact met ons op. Een ledlamp kan worden geretourneerd mits ze niet gebruikt zijn. Dit is op eigen kosten, binnen 10 dagen .Dit geld ook voor de standaard vlaggen, wimpels en vlaggenstokken en losse onderdelen.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Wij werken op afspraak zodat u er zeker van bent dat er iemand aanwezig is. Onze openingstijden: Maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. Zaterdag 10.00 tot 15.00 uur.

Vlaggenmast en lichtmast plaatsen

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een vlaggenmast of lichtmast?

U mag tot 6 meter vergunningsvrij plaatsen maar twijfelt u toch? Dan kunt u dit checken bij het omgevingsloket. Link: https://www.omgevingsloket.nl/

Kan ik een vlaggenmast en/of lichtmast zelf plaatsen?

1. Graaf een gat, ca 40x40x80 cm, echter afhankelijkvan de grondgesteldheid, en stort dit vol beton. 2. Monteer de ankerplaat en de draadeinden, conform de schets. 3.Laat de draadeinden in het beton zakken, waarbij de kantelplaat op het beton rust. (bepaal vooraf de kantelrichting van de mast en plaats het scharnier op die wijze) 4.Na uitharding van het beton: voetplaat en ankerplaat verbinden d.m.v. de scharnierpin, en de mast kan overeind worden gezet worden, en de moeren worden vastgezet. 5.D.m.v. de moeren de vlaggenmast waterpas stellen. Nadat de vlaggenmast waterpas is gezet, de moeren strak aandraaien. 6.Na enkele weken de moeren nog eens controleren en eventueel aandraaien 7.Na elke mast-kanteling de moeren weer strak aandraaien.