Terreinverlichting

Beschrijving:

De lichtmast is toepasbaar op een bouwlocatie of sportterrein, maar ook op een parkeerplaats zodat bij het instappen of uitstappen verlichting is voor u zelf of uw klanten.

Materiaal lichtmast

De lichtmast is gemaakt van aluminium en heeft een diameter van 90 mm. Door het aluminium materiaal is de mast licht in gewicht. Het kantelen is dan ook door 1 persoon te doen. Wel wordt geadviseerd i.v.m. de lengte van de mast dat er altijd een tweede persoon bij is voor de veiligheid.

Beugel voor bevestiging ledlamp

De beugel wordt bovenin de lichtmast bevestigd zodat er een ledlamp op gemonteerd kan worden. Deze is speciaal gemaakt voor de mast van Cowi en dus altijd passend. De beugel is gegalvaniseerd en dit beschermd de beugel tegen roest. Op een lichtmast kunnen meerdere beugels/ledlampen worden gemonteerd. Dan zal de strip boven op de beugel door ons worden verwijderd.

Ledlampen

Het doel van de lichtmasten is dat er licht komt op een moment dat dit nodig is voor bijv. werk, sport of  laden/lossen. Er zijn verschillende wattages ledlampen in het assortiment van 100 t/m 500 watt.

Hieronder een paar voorbeelden om de keuze te vergemakkelijken. Let op dat de grootte van het terrein wat verlicht wordt bepalend is voor het aantal lichtmasten en ledlampen voor een goed eindresultaat. U kunt altijd voor advies bellen of mailen met het Cowi-team.

Voor terreinen, paardenbakverlichting waar licht belangrijk is voor de activiteit is de 300 of 500 watt een goede keuze.

Moet er iets worden aangelicht zodat men ziet waar men loopt of voor veiligheid dan is de 200 watt een goede keuze.

De 100 watt wordt geadviseerd bij bijv. een oprit

De kleur van het licht is helder wit, of ook wel koud wit licht genoemd.  Het voordeel van het heldere licht is dat het verder straalt/reikt. Het bootst daglicht na en is prettig aan de ogen voor mens en dier.

Kantelbare grondanker

Voor sportvelden en recreatieve buitensport biedt Cowi oplossingen voor maximale prestaties. De lichtmast heeft een kantelbare voet en is heel eenvoudig in onderhoud.

De lichtmast wordt standaard geleverd met een grondanker met kantelplaat, draadeinden M20 en moeren ect.

Op locaties waar vaak veel wind staat of losse grond (denk aan veengrond) adviseren wij de kantelconsole een fors maatje meer. Deze optie is de lichtmast ook kantelbaar!

Plaatsing

Indien gewenst kunnen wij ook plaatsing voor u verzorgen.  Cowi heeft ervaring met het plaatsen bij paardenbakkensportvelden, bedrijfsterreinen, opslagplaatsen, ijsbanen, tennisbanen enzovoort.

Onze lichtmasten zijn zo gemaakt dat u ze zelf kunt installeren indien gewenst. Dan voorzien wij u van duidelijke installatie instructies en tips.

Keuzehulp bij aanschaf van een lichtmast.

Aanschaf van de masten en verlichting zijn geen zaken waarmee u dagelijks mee bezig bent. Goed, vrijblijvend, advies is daarom belangrijk. Door jarenlange ervaring kunnen wij u van het juiste advies in uw situatie voorzien.

Garantie.

Op alle onze lichtmasten geven we 10 jaar garantie antibreuk uitgezonderd calamiteiten.

Service

Bij Cowi geloven we dat klanttevredenheid een van de belangrijkste factoren is voor ons succes. Cowi’s dienstverlening gaat dan ook verder dan alleen het leveren van lichtmasten. Het team staat namelijk het hele proces voor u klaar, van bestelling tot installatie. Ook na de installatie kunt u bij Cowi terecht voor advies en tips over het onderhoud van uw lichtmast(en).