Lichtmasten

Betaalbare lichtmasten  

Juiste verlichting is belangrijk! Vooral wanneer je wil blijven sporten en trainen in het donker of wanneer het bedrijventerrein niet goed verlicht is. Cowi levert kwalitatief ijzersterke, toch betaalbare lichtmasten voor bedrijfs-, sport-, bouw- en parkeerterreinen. 

Materiaal van de lichtmast 

De lichtmast van Cowi is gemaakt van aluminium met een van 90 mm. Door het aluminium materiaal is de mast licht in gewicht. Het kantelen is dan ook gemakkelijk en door één persoon te doen.  

Beugel voor bevestiging ledlamp 

De bevestiging beugel wordt bovenin de lichtmast bevestigd zodat er een ledlamp op gemonteerd kan worden. Deze beugel is speciaal gemaakt voor onze masten en is dus altijd passend. De beugel is gegalvaniseerd. Dit betekent dat deze beschermd is tegen roest. Op een lichtmast kunnen indien gewenst meerdere beugels/ledlampen worden gemonteerd.  

Ledlampen 

Wij verkopen ook ledlampen voor in de masten. Er zijn verschillende wattages ledlampen in het assortiment, welke variëren van 100 t/m 500 watt. We geven je hieronder een aantal voorbeelden om de keuze voor de ledlamp te vergemakkelijken.  

Let op dat de grootte van het bepalend is voor het aantal lichtmasten en ledlampen voor een goed eindresultaat. Twijfel je of kan je wel wat advies gebruiken? Bel of mail dan met het Cowi-team. 

Op zoek naar ledlampen voor een oprit? Dan adviseren we de 100 watt ledlamp.  

Terreinverlichting voor sportvelden of paardenbak? Ga voor de 300 of 500 watt.  

Terreinverlichting om goed te zien waar je loopt of voor de veiligheid? Dan is de ledlamp van 200 watt een goede keuze. 

De kleur van het licht is helder wit. Ook wel koud wit licht genoemd. Het voordeel van het heldere licht is dat het verder straalt/reikt. Het bootst daglicht na en is prettig voor de ogen van mens en dier.

Kantelbare grondanker 

Onze lichtmast heeft een kantelbare voet en is daarmee extreem makkelijk in onderhoud. De lichtmast wordt standaard geleverd met een grondanker met kantelplaat.  

Op locaties waar vaak veel wind staat of losse grond (denk aan veengrond) adviseren wij de kantelconsole die een stukje robuuster is. Bij deze optie blijft de lichtmast kantelbaar.   

Plaatsing van de lichtmast 

Onze lichtmasten zijn zo gemaakt dat je ze, indien gewenst, zelf kunt installeren. We leveren samen met de lichtmast duidelijke instructies en nuttige tips aan.  

Laat je dat klusje liever aan een professional over? Dat snappen we. Met ons vakkundige materieel én personeel hebben wij het klusje snel geklaard.  

Keuzehulp bij aanschaf van een lichtmast. 

We begrijpen dat de aanschaf van een lichtmast geen dagelijkse bezigheid voor je is. Daarom vinden we het belangrijk dat je bij ons vrijblijvend en goed advies kunt krijgen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je van het beste advies voor jouw situatie voorzien.  

Garantie. 

Op alle onze lichtmasten geven we 10 jaar garantie antibreuk uitgezonderd calamiteiten. 

Service 

Wij weten dat onze tevreden klanten één van de belangrijkste reden is van ons succes. Onze dienstverlening gaat dus ook verder dan alleen het leveren van een product. Ons team staat van bestelling tot installatie voor je klaar. Ook na installatie blijven we graag tot je beschikking om alle vragen te beantwoorden. Kom je er op de webshop niet helemaal uit of heb je advies nodig? Je kan altijd bij ons terecht voor advies en tips voor je lichtmast(en).