Lichtmasten

Betaalbare lichtmasten voor bedrijf-, sport-, bouw-, parkeerterrein

Juiste verlichting is belangrijk! Vooral wanneer u wilt blijven sporten en trainen in het donker of wanneer uw bedrijventerrein niet goed verlicht is. Verlichting zorgt er onder andere voor dat u op een vertrouwde manier kunt sporten en geeft een stukje veiligheid. Cowi levert kwalitatief ijzersterke, maar toch betaalbare lichtmasten voor bedrijf-, sport-, bouw-, parkeerterrein.

Plaatsing

Indien gewenst kunnen wij ook plaatsing voor u verzorgen.  Cowi heeft ervaring met het plaatsen bij paardenbakken, sportvelden, bedrijfsterreinen, opslagplaatsen, ijsbanen, tennisbanen enzovoort.

Onze lichtmasten zijn zo gemaakt dat u ze zelf kunt installeren indien gewenst. Dan voorzien wij u van duidelijke installatie instructies en tips.

Kantelbare lichtmasten

Voor sportvelden en recreatieve buitensport biedt Cowi oplossingen voor maximale prestaties. De lichtmast heeft een kantelbare voet en is heel eenvoudig in onderhoud.

Keuzehulp bij aanschaf van een lichtmast.

Aanschaf van de masten en verlichting zijn geen zaken waarmee u dagelijks mee bezig bent. Goed, vrijblijvend, advies is daarom belangrijk. Door jarenlange ervaring kunnen wij u van het juiste advies in uw situatie voorzien.

Garantie.

Op alle onze lichtmasten geven we 10 jaar garantie.

This is default text for notification bar