Fairybell met vlaggenmast

De Fairybell is een sfeerverlichting in de vorm van een kerstboom die uw tuin er warm en betoverend uit laat zien tijdens de koude winterdagen.

Heeft u thuis nog geen vlaggenmast waarop u de Fairybell wil bevestigen? Kies dan voor een Fairybell inclusief mast. Dit is een set van een Fairybell met een polyester vlaggenmast. Standaard kunt u deze via de webshop bestellen vanaf 6 tot en met 8 meter met warm wit licht. Heeft u liever een ander formaat, een aluminium vlaggenmast of een andere optie verlichting (twinkle effect of multicolor)? De medewerkers van Cowi kijken graag met u mee naar de mogelijkheden!

De vlaggenmast met Fairybell is dankzij de meegeleverde handleiding eenvoudig zelf te plaatsen. Indien u ervoor kiest om dit uit te besteden aan Cowi, wordt er contact met u opgenomen voor een afspraak. Zo kunt u zelf bepalen wanneer de medewerkers van Cowi de vlaggenmast met Fairybell vakkundig komen plaatsen. Houdt dan wel rekening met een levertijd van maximaal 7 dagen.

De Fairybells worden in Nederland geproduceerd met grote aandacht voor detail en duurzaamheid, waardoor u verzekerd bent van hoge kwaliteit. Alle Fairybells hebben 3 jaar garantie.

Op alle vlaggenmasten biedt Cowi een antibreuk garantie van 10 jaar, uitgezonderd calamiteiten.