Fairybell met vlaggenmast

De Fairybell is een sfeerverlichting voor in de vlaggenmast in de vorm van een kerstboom. Deze vlaggenmast met Fairybell verlichting laat je tuin er betoverend uit zien tijdens de koude winterdagen.

Heb je thuis nog geen vlaggenmast staan? Kies dan voor een Fairybell inclusief mast. Dit is een set van een Fairybell met een polyester vlaggenmast. Je kunt deze via de webshop bestellen in de hoogte 6,7 of 8 meter, met warm wit licht. Heb je liever een ander formaat, materiaal of een andere optie verlichting (twinkle effect of multicolor)? Er is heel veel mogelijk. De medewerkers van Cowi kijken graag met je mee naar de mogelijkheden! Bel ons op: 0512 361 014

De vlaggenmast met Fairybell is dankzij de meegeleverde handleiding eenvoudig zelf te plaatsen. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om je vlaggenmast te laten plaatsen door de vakkundige installateurs van Cowi. In dat geval wordt er contact met je opgenomen voor een afspraak. Zo kun je zelf bepalen wanneer we de vlaggenmast met Fairybell komen plaatsen. Houd wel rekening met een levertijd van maximaal 7 dagen.

De Fairybells worden in Nederland geproduceerd met grote aandacht voor detail en duurzaamheid, waardoor u verzekerd bent van hoge kwaliteit. Ze hebben allemaal 3 jaar garantie en zijn waterdicht.

Op alle vlaggenmasten biedt Cowi een antibreuk garantie van 10 jaar, uitgezonderd calamiteiten.