Accessoires

Vlaggenmast accessoires:

Vlaggenmasten zijn gebruikersvoorwerpen. Verschillende onderdelen op de vlaggenmast kunnen dus stuk gaan en zullen op een gegeven moment vervangen moeten worden. Bij Cowi bestel je vlaggenmast accessoires altijd tegen een lage prijs!

Bijvoorbeeld:

Bij Cowi bestel je onderdelen voor je vlaggenmast gemakkelijk en snel, tegen een vriendelijke prijs!

Mastknop

De mastknop op een vlaggenmast heeft het model van een tulp of een platte vorm. Alle 2 modellen zijn verkrijgbaar bij Cowi. Naast de vorm kan er gekozen worden uit de volgende kleuren:

Tulp model

  • Goud
  • Zilveren
  • Oranje

Plat model

  • Zwart
  • Oranje
  • Wit

Verloop

De complete mastknop bestaat naast de knop zelf uit een verloop die in/op de vlaggenmast wordt geplaatst. Voordat je een complete mastknop bestelt, is het belangrijk om te weten wat de diameter boven in de vlaggenmast is. Op deze manier weet je zeker dat het past.

Vlaggenlijn

De vlaggenlijn is gemaakt van 5mm dik gevlochten polyesterkoord. Bij Cowi verkrijgbaar in de kleur wit. Het is belangrijk om te weten hoeveel meter je nodig hebt. De lengte van de vlaggenmast is hierbij bepalend:

11 meter -geschikt voor een 6 meter vlaggenmast

13 meter -geschikt voor een 7 meter vlaggenmast

15 meter -geschikt voor een 8 meter vlaggenmast

17 meter -geschikt voor een 9 meter vlaggenmast

19 meter -geschikt voor een 10 meter vlaggenmast

23 meter -geschikt voor een 12 meter vlaggenmast

Antidiefstalkastje en sleutel

Het kan gebeuren dat met het strijken van de vlag, het contragewicht te snel naar beneden komt en daarbij op het anti-diefstal kastje terecht komt. Deze kan dan stuk gaan. Het anti-diefstal kastje is eenvoudig te bestellen in de webshop.

Tevens kan je het sleutelsetje kwijtraken óf ze kunnen kapotgaan. Je bestelt gemakkelijk een nieuw setje sleutels voor het anti-diefstal systeem via de webshop. Een setje bestaat altijd uit 2 sleutels.

Contragewicht

Het contragewicht is een belangrijk onderdeel van de vlaggenmast. Het vergemakkelijkt het hijsen en strijken van de vlag. Het contragewicht zorgt er ook voor dat de vlag strak in de mast hangt. In de webshop zijn 3 varianten:

Contragewicht kunststof

Contragewicht staaf

Contragewicht 

Alle varianten dienen hetzelfde doel. Het verschil tussen de drie varianten is dat de contragewichtstaaf en contragewicht de stille varianten zijn en beschermende omhulsels/rubberen ringen hebben. Dit zorgt ervoor dat het geluid dempend is en het beschadigen op de mast beperkt. De kunststof variant van het contragewicht is de goedkoopste van de drie.

Service

Er zijn verschillende onderdelen in de webshop te vinden. Het kan zijn dat het onderdeel wat je zoekt er niet tussen staat. Misschien wil je advies zodat je zeker weet dat je het goede onderdeel bestelt. Mail dan naar info@cowi.nl of bel met 0512-361 014