Polyester vlaggenmasten

Polyester vlaggenmasten

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit vlaggenmast om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten? Of misschien wilt u een vlaggenmast bij u thuis laten plaatsen? Bij Cowi bent u aan het juiste adres voor alle vlaggenmast oplossing.

De polyester vlaggenmast is sterk, fraai en heeft een gladde en vuilafstotende afwerking. Praktische innovaties, accessoires en oplossingen zorgen voor het gemak in de bediening van en onderhoud aan de vlaggenmast.

De polyester vlaggenmasten worden rechtstreeks uit Zweden geïmporteerd en voldoen aan de strenge ISO14001/9001 normen – dit is het internationale kwaliteitskeurmerk. Door het directe contact met de leveranciers in Zweden kan Cowi haar prijzen uiterst scherp houden!

Vlaggenmast service

Bij Cowi geloven we dat klanttevredenheid een van de belangrijkste factoren is voor ons succes. Cowi’s dienstverlening gaat dan ook verder dan alleen het leveren van vlaggenmasten. Het team staat namelijk het hele proces voor u klaar, van bestelling tot installatie. Ook na de installatie kunt u bij Cowi terecht voor advies en tips over het onderhoud van uw vlaggenmast(en).

This is default text for notification bar