Houten vlaggenmast

Een houten vlaggenmast is nostalgie en een echte eycatcher in de tuin. Onze houten vlaggenmasten combineren vakmanschap met hoogwaardige materialen, waardoor ze een prachtige toevoeging zijn aan elke buitenruimte. Of je nu een vlaggenmast voor je huis, bedrijf, school of evenement nodig hebt, onze selectie houten vlaggenmasten bieden een breed scala aan opties.

Materiaal houten vlaggenmast

Onze masten worden met zorg vervaardigd uit waterdicht gelamineerd Vuren en Douglasspar. Ze worden vervolgens gegrond, geschuurd en meervoudig gelakt in een fraaie bruine finish. De masten worden met moderne lijmsoorten in lagen verlijmd en zijn daarmee erg sterk en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Specificaties houten vlaggenmast

De vorm van de mast is conisch met een diameter van 97 – 70 mm. De mast wordt geleverd met een houten knop, kikker, geleidend oog en hijskoord, zodat je de vlag gemakkelijk kan hijsen. De houten vlaggenmasten kunnen geleverd worden met of zonder mastblok in 6, 7 of 8 meter hoogte.

Wat onze houten vlaggenmasten echt speciaal maakt, is de uitstraling die ze met zich meebrengen. Of het nu gaat om een historisch pand, oude school of een groen park, deze houten vlaggenmasten voegen een vleugje klasse en authenticiteit toe aan elke locatie. Bovendien kun je de vlag, wimpel of banier gemakkelijk in de mast hangen om zo je merk prachtig weer te geven.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken van de ideale houten vlaggenmast voor jouw locatie? Neem gerust contact met ons op.