Vanaf:  260( 314,60 incl. BTW)

8 meter polyester conisch vlaggenmast

Als je op zoek bent naar een vlaggenmast voor bij huis, is de 8 meter polyester conische vlaggenmast van Cowi de perfecte keuze.

Of vraag een offerte op maat aan

 • Bezorging in Nederland: €35* vanaf prijs
 • Bezorging in België: €165
 • Snelle en betrouwbare levering
 • Al meer dan 25 jaar ervaring
 • Levering in Nederland & België
 • Goede garantie voorwaarden
ideal-payment paypal-payment banktransfer-payment bancontact-payment visa-payment vpay-payment mastercard-payment maestro-payment amex-payment klarna-payment

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een vlaggenmast voor bij huis, is de 8 meter polyester conische vlaggenmast van Cowi de perfecte keuze. Deze mast is conisch van vorm, wat betekent dat deze van onder breed is en smaller uitloopt naar de top. Dit maakt de mast erg sterk. De polyester mast wordt vaak gekozen bij een huis, school, hotel of gemeentehuis.

De 8 meter polyester conische vlaggenmast is standaard en zonder meerprijs voorzien van een nastelbaar kantelanker. Het voordeel van dit kantelanker is dat onderhoud en/of reparatie aan de mast eenvoudig zelf uit te voeren is.

De polyester vlaggenmasten worden uit Zweden geïmporteerd en voldoen aan het internationale kwaliteitskeurmerk ISO14001/9001. Door het directe contact met de leverancier in Zweden kunnen we onze prijzen scherp houden.

Polyester vlaggenmast 8 meter samenstellen

Je kan je polyester vlaggenmast van 8 meter zelf samenstellen door te kiezen uit verschillende opties. Zo kan je een vlaggenmast kopen die precies bij jouw wensen past. Je kan kiezen voor:

 • De kleur van de vlaggenmast (standaard wit RAL9010, maar elke RAL kleur is mogelijk);
 • Een inwendig of uitwendige vlaggenlijn;
 • Een standaard of extra groot en sterk grondanker;
 • De vorm en kleur van de mastknop;
 • Vlaggenmast laten plaatsen of zelf plaatsen.

Specificaties van de 8 meter polyester conische vlaggenmast:

 • Vlaggenmast 8 meter hoog (boven het maaiveld)
 • Met nastelbaar en kantelbaar grondanker met een scharnierplaat, 3 draadeinden M20 x 560 mm, 6 dikke moeren M20, 6 platte moeren M20 en een scharnierpen. Indien gewenst kantelconsole te selecteren.
 • Conisch
 • Diameter 120-65 mm
 • Glasvezelversterkt, geproduceerd in Zweden onder internationale kwaliteitskeurmerk ISO14001/9001

Is een 8 meter hoge vlaggenmast geschikt voor een woning?

De hoogte van de vlaggenmast kan worden bepaald door één meter van het hoogste punt van je woning af te trekken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vlaggenmast bij je woning van 9 meter hoog? Dan is een 8 meter vlaggenmast de beste keuze.

Is een 8 meter hoge vlaggenmast geschikt voor een bedrijfspand?

Om de ideale hoogte van de vlaggenmast voor je bedrijfspand te bepalen, tel je één meter bij het hoogste punt van je bedrijfspand op. Dit werkt dus net andersom als bij de berekening van de ideale hoogte van een vlaggenmast voor een woning. Voorbeeld: je bedrijfspand is 7 meter, dan is een 8 meter vlaggenmast de beste keuze.

Garantie op vlaggenmast

Cowi biedt op elke mast een antibreuk garantie van 10 jaar, uitgezonderd calamiteiten.

Weerbestendigheid van de vlaggenmast

De vlaggenmast is weerbestendig. Wanneer de vlaggenmast op een locatie wordt geplaatst waar vaak veel wind staat, dan de keuzeoptie kantelconsole geadviseerd. Deze is gemaakt voor plekken met heftige weersinvloeden.

De opties voor een inwendige of uitwendige vlaggenlijn bij de vlaggenmast

Een uitwendige vlaggenlijn met kikker is de meest ouderwetse manier voor de bediening van de mast. Deze optie is het goedkoopste. Hierbij hijs je de vlag op de traditionele manier met een kikker en uitwendige vlaggenlijn. Het heeft als nadeel dat de vlaggenlijn blootgesteld wordt aan weersinvloeden en dat er geklapper te horen is aan de vlaggenmast.

Bij het anti-diefstal systeem (meest gekozen optie) en liersysteem gaat de vlaggenlijn binnendoor. Hierdoor is het klapperende geluid van de lijn veel minder en is de vlaggenlijn beter beschermd tegen weersinvloeden. Naast het bedieningsgemak zorgen deze opties ook voor een nette en strakke afwerking van de vlaggenmast. Een ander bijkomend voordeel is dat het bij een inwendige vlaggenlijn niet mogelijk is om de vlag uit de mast te stelen.

Montage mogelijkheden en levering

De vlaggenmast is zelf te plaatsen, bij onze veelgestelde vragen kan je hier een stappenplan voor vinden. Uiteraard wordt er ook een montagehandleiding van de vlaggenmast meegeleverd.

Je kan er ook voor kiezen om de vlaggenmast door Cowi te laten plaatsen. We nemen dan contact met je op om een afspraak te maken. Zo kan je zelf bepalen wanneer de medewerkers van Cowi de mast vakkundig komen plaatsen.

Hulp of advies nodig?

Kom je er niet uit of is er een afwijkende situatie? De medewerkers van Cowi adviseren je graag! Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.

Specificaties

Lengte

Materiaal mast

Vorm mast

Diameter mast