Snelle en betrouwbare levering
Boven de €150 gratis verzendkosten in NL (m.u.v masten)
Al meer dan 25 jaar ervaring
Levering in Nederland & België
Goede garantie voorwaarden

Plaatsingvoorwaarden vlaggenmasten

 

  • De locatie is toegankelijk voor een autobus met aanhanger van 6 meter
  • De vlaggenmast moet minimaal op 10 meter te belopen zijn via gras, of grond of bestrating. Hiermee wordt ook bedoeld dat er niet over een sloot of greppel materialen verplaatst hoeven te worden om de plaatsing te realiseren Plaatsing in zand/gras/grond zal ook zodanig moeten zijn en bewerkbaar om met de hand te graven. Dus geen puingrond, boomwortels, asfalt, bestrating, leidingen en kabels. Daarnaast moet de plek vrij zijn van struiken. 
  • Met plaatsing in bestrating bedoelen wij klinkers/straatwerk. Geen asfalt! Asfalt valt onder meerwerk en zal een prijsopgave/offerte voor moeten worden aangevraagd en op maat gemaakt moeten worden. Onder de bestrating geen leidingen en kabels en geen puin e.d.
  • Een klick melding is niet verplicht omdat er met de hand gegraven wordt, maar is de verantwoording van de opdrachtgever. Is deze niet aanwezig en/of niet met ons gedeeld is Cowi niet aansprakelijk. Eventuele fouten die hier uit voor komen is meerwerk en wordt gefactureerd aan opdrachtgever.
  • De grond die vrijkomt bij de werkzaamheden zal verdeeld worden over het terrein. 
  • Gras of bestrating zal netjes worden aangesloten op de vlaggenmast en zit bij de prijs inbegrepen. 
  • Cowi neemt alle benodigde materialen zelf mee. Ook het benodigde water. Bij koude weerstempraturen kan er door ons om lauw water gevraagd. 
  • Door weersomstandigheden zoals vorst, heftige regen of harde wind kan de levering/plaatsing worden verzet naar een ander datum. Dit zal door ons worden gecommuniceerd aan de opdrachtgever en er zal indien het weer het toelaat op korte termijn opnieuw een afspraak worden ingepland. 
  • Cowi geeft een dag en tijdvak door aan de opdrachtgever. Door verkeershinder kan dit veranderen. Indien dit het geval is, zal Cowi dit communiceren naar de opdrachtgever 
  • Opdrachtgever hoeft niet aanwezig te zijn. Er kan door een paaltje/piket worden aangegeven waar de vlaggenmast moet komen. Wil de opdrachtgever erbij zijn? Dan zal dit duidelijk moeten worden aangegeven. Als opdrachtgever niet aanwezig is en dit gevolgen heeft voor de planning zal er wachturen/reistijd in rekening gebracht worden.  
De waardering van www.cowi.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 173 reviews.
This is default text for notification bar