Polyester baniermast

Beschrijving:

De baniermast van polyester is een relatieve goedkope oplossing voor een vlaggenmast bij het bedrijf. De baniermast heeft geen bediening op de mast en zal bij een vlaggenwissel gekanteld moeten worden. Dit is een klusje van ongeveer 20 minuten. Op een locatie waar veel mensen komen is dit een goede keuze (hufterproof). Er kan weinig aan stuk worden gemaakt.

Vorm van de vlaggenmast

Een polyester mast  heeft een conische vorm 125-65 mm (van onder breed en loopt smaller uit naar de top).

De polyester vlaggenmast is verkrijgbaar in de lengtes van:

  • 6 meter
  • 7 meter
  • 8 meter
  • 9 meter
  • 10 meter
  • 12 meter

Wij kunnen op aanvraag grotere lengtes leveren, U kunt via het contactformulier een aanvraag indienen,

De banieruithouder

De  banieruithouder is een kop die op de mast wordt geplaatst en is een volledige systeem met uithouderstang van 150 cm. Deze stang is in te korten op gewenste maat. De banieruithouder wordt geleverd met mastknop naar keuze en een contragewicht die zorgt dat de vlag mooi strak hangt. Er worden  banierringen meegeleverd die er voor zorgen dat de vlag op de plek blijft.

Kleur van de vlaggenmast

In het straatbeeld is vaak een witte vlaggenmast standaard, maar dat veranderd . Vooral zwart of antraciet is een kleur die steeds vaker voorkomt. Elke RAL kleur is mogelijk. Voordeel van het polyester materiaal is dat de mast helemaal op kleur is. Zal er een beschadiging op de mast komen zal de kras misschien zichtbaar zijn, maar de mast blijft op de gekozen kleur.

Grondbevestiging van de vlaggenmast

Bij de aanschaf van een vlaggenmast wordt er standaard een grondanker bijgeleverd. Het grondanker is kantelbaar, en daardoor is onderhoud aan de vlaggenmast een eenvoudige klus. Locaties waar vaak veel wind staat of de grondgesteldheid is erg los (bijv. veengrond), dan adviseren wij de kantelconsole (stormanker). Echt een maatje meer en zorgt voor een stevig fundament voor de vlaggenmast. Ook met deze optie is de vlaggenmast kantelbaar!

Leveren en plaatsen vlaggenmast

Een vlaggenmast plaatsen is een klus die u zelf kunt doen. U ontvangt bij levering een duidelijke gebruiksaanwijzing om te kunnen plaatsen, maar Cowi verzorgt ook plaatsing op vakkundige wijze in zand, gras en bestrating incl. benodigde materialen.

Wij zullen contact met u opnemen met een datum en tijdvak voor de levering en/of plaatsing. De levertijd met of zonder plaatsing is 7 dagen!

Vlaggenmast service

Bij Cowi geloven we dat klanttevredenheid een van de belangrijkste factoren is voor ons succes. Cowi’s dienstverlening gaat dan ook verder dan alleen het leveren van vlaggenmasten. Het team staat namelijk het hele proces voor u klaar, van bestelling tot installatie. Ook na de installatie kunt u bij Cowi terecht voor advies en tips over het onderhoud van uw vlaggenmast(en).