Vlaggen bedrukken

Beschrijving:

Het bedrukken van vlaggen, banieren  met het eigen logo van u bedrijf? Een gelegenheid, geboorte geslaagd of een ander leuk idee?

Kom met uw vraag en wij realiseren het voor u.

Banier vlag of rechte vlag?

Rechte vlag

Een rechte vlag is een vlag die te vergelijken is met de Nederlandse vlag en is passend in de vlaggenmast die vaak bij de eigen woning, school, gemeentehuis of hotel staat, maar ook in de hijsbare baniermasten. 

Banier vlag

Een banier vlag is een rechthoekige vlag die in alle soorten baniermast past. U ziet ze vaak bij benzinestation, supermarkt of bij het bedrijf.

Maat vlag of banier vlag

Naast de vorm van de vlag is het belangrijk dat de maat van de vlag of banier vlag passend is in de mast. Hierbij de meest gangbare maten voor een vlag of banier vlag:

Maat vlag

6 meter vlaggenmast                   vlag 150 x 225 cm

7 meter vlaggenmast                    vlag 200 x 300 cm

8 meter vlaggenmast                    vlag 200 x 300 cm

Maat banier vlag

De banier vlag heeft qua breedte 2 mogelijkheden. Het logo van het bedrijf is hier vaak bepalend in welke de beste keuze is.

6 meter baniermast                   100 x 300 cm of 120  x 300 cm

7 meter baniermast                   100 x 350 cm of 120  x 350 cm

8 meter baniermast                   100 x 400 cm of 120  x 400 cm

Materiaal vlaggendoek

Er zijn verschillende soorten vlaggendoek en het doel is bepalend voor de keus van het materiaal.

Glanspolyester

Glanspolyester is gemaakt uit polyester en weegt 115 gr/m² Het is een licht glanzende stof die makkelijk uitwaait. Dit zorgt er voor dat het logo op de banier vlag voor bij het bedrijf goed zichtbaar is. Een glanspolyester vlag slijt, en als de vlag dagelijks in de vlaggenmast hangt gaat de vlag 3-6 maanden mee. Dit is afhankelijk locatie.

Longlife

Longlife is wat stugger dan glanspolyester maar geperforeerd. Hierdoor kan de wind er makkelijker doorheen. De vlag wordt niet rondom omgezoomd. Dan kan de vlag draad voor draad slijten en hierdoor oogt de vlag langer mooi. Het geeft geen rafels. Vergeleken met glanspolyester gaat het 35% langer mee.

Spunpolyester

Spunpolyester is het zwaarste vlaggendoek en weegt 160 gr/m².  De wimpels en ,Nederlandse vlag  uit het assortiment van Cowi zijn standaard gemaakt op spunpolyester.

Wij bieden sinds kort ook digitale druk aan op spunpolyester. Kleuren blijven door de techniek bewezen langer mooi en heeft 100% doordruk. Eerder was de techniek zeefdruk, en dan moest er minimaal 10 stuks worden afgenomen i.v.m. de prijs. Dit is met de nieuwe techniek niet meer het geval, en er kan per stuk worden besteld. U kunt deze optie bij elke vlag die u wenst selecteren.

Ontwerp van de vlag of banier vlag

In de webshop kan er een Pdf-bestand worden geüpload met het bestand wat erop de vlag moet komen. Misschien heeft u dit al helemaal ontworpen dan is de order compleet voor ons om het produceren.

Heeft u wel het logo heeft maar wilt u er een telefoonnummer erbij op hebben staan, of u wilt een vlag ontwerpen voor een jubileum of een tijdelijke actie dan kan er tegen een kleine vergoeding meegedacht worden  in het ontwerp. Dit kan geselecteerd worden in het bestelmenu en wij zullen dan contact met u opnemen voor de uitwerking van het ontwerp.

Cowi zal voor productie altijd een proefdruk sturen per e-mail. Dan kunnen er aanpassingen worden gedaan als dit nodig mocht zijn. Pas na uw akkoord gaat de vlag of banier vlag in productie. Op deze manier weet u wat u kan verwachten van het eindresultaat.

Levertijd

Na dat de proefdruk is goedgekeurd gaat de vlag in productie. De levertijd kan verschillen per vlaggendoek soort

Glanspolyester                   3 werkdagen en op dag 4 verzonden

Longlife                               3 werkdagen en op dag 4 verzonden

Spunpolyester                    7 werkdagen en op dag 8 verzonden

Is er spoed dan kan er met een toeslag de volgende werkdag of met 2 werkdagen worden geleverd. Dan graag contact opnemen met het Cowi-team.

Vlaggen service

Bij Cowi geloven we dat klanttevredenheid een van de belangrijkste factoren is voor ons succes. Cowi’s dienstverlening gaat dan ook verder dan alleen het leveren van vlaggenmasten. Het team staat namelijk het hele proces voor u klaar, van bestelling tot installatie. Komt u er niet uit of heeft u advies nodig? U kunt bij Cowi terecht voor advies en tips.