155( 187,55 incl. BTW)

Aluminium vlaggenmast 6 meter cilindrisch, 90mm

Kleur *

Bediening *

Bevestiging *

Mast knop *

Laten plaatsen? *

Productprijs:  155
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Of vraag een offerte op maat aan

 • Bezorging in Nederland: €35* vanaf prijs
 • Bezorging in België: €165
 • Snelle en betrouwbare levering
 • Al meer dan 25 jaar ervaring
 • Levering in Nederland & België
 • Goede garantie voorwaarden
ideal-payment paypal-payment banktransfer-payment bancontact-payment visa-payment vpay-payment mastercard-payment maestro-payment amex-payment klarna-payment

Beschrijving

De aluminium vlaggenmast 6 meter cilindrisch 90 mm (diameter) is een complete vlaggenmast. Het voordeel van deze mast is dat er voor relatief weinig geld toch een volwaardige vlaggenmast staat bij u thuis of bij uw bedrijf.

U kunt uw vlaggenmast zelf samenstellen. Zo kunt u kiezen voor:

 • De kleur van de vlaggenmast;
 • Een inwendig of uitwendige vlaggenlijn;
 • Een standaard of extra groot grondanker;
 • De vorm en kleur van de mastknop.

 

Specificaties voor aluminium vlaggenmast 6 meter cilindrisch:

 • 6 meter
 • Aluminium
 • Cilindrisch
 • Diameter 90 mm

De vlaggenmast wordt geleverd met een grondbevestiging naar keuze. De meest gekozen optie is het kantelbare grondanker, omdat deze het toekomstige onderhoud erg gemakkelijk maakt. De aluminium vlaggenmast is weerbestendig en eenvoudig te installeren.

De mastkleur is standaard geanodiseerd grijs of poedercoat wit. Dit geeft de vlaggenmast niet alleen een strakke kleur, maar dit dient ook als een goede beschermlaag. Indien gewenst is elke andere RAL kleur ook mogelijk. Let er wel op dat wanneer de vlaggenmast beschadigd raakt de mogelijkheid bestaat dat de aluminium kleur weer zichtbaar kan worden.

Is een 6 meter hoge vlaggenmast geschikt voor uw woning?

De hoogte van de vlaggenmast kan worden bepaald door één meter van het hoogste punt van uw woning af te trekken. Voorbeeld: uw woning is 8 meter, dan is een 7 meter vlaggenmast de beste keuze.

Is een 6 meter hoge vlaggenmast geschikt voor uw bedrijfspand?

Om de ideale hoogte van de vlaggenmast voor uw bedrijfspand te berekenen telt u één meter bij het hoogste punt van uw bedrijfspand op. Dit werkt dus net andersom als bij de berekening van de ideale hoogte van een vlaggenmast voor een woning. Voorbeeld: uw bedrijfspand is 8 meter, dan is een 9 meter vlaggenmast de beste keuze.

Garantie binnen de garantietermijn

Cowi biedt op elke mast een antibreuk garantie van 10 jaar, uitgezonderd calamiteiten.

Weerbestendigheid van de vlaggenmast

Extra sterk grondanker voor als de vlaggenmast op een locatie komt waar vaak veel wind staat wordt geadviseerd.

De vlaggenmast is weerbestendig. Echter, de conische vlaggenmast is door de kegelvorm sterker dan de cilindrische vlaggenmast. Dit is ook de reden dat de conische vlaggenmasten in langere lengtematen worden geleverd dan de cilindrische vlaggenmasten. Wanneer de vlaggenmast op een locatie wordt geplaatst waar vaak veel wind staat, dan wordt een extra sterk grond anker geadviseerd.

De opties voor een inwendige of uitwendige vlaggenlijn

Een uitwendige vlaggenlijn met kikker is de meest ouderwetse manier voor bediening van de mast. Deze optie is het goedkoopste, maar heeft als nadelen dat de vlaggenlijn een klapperend geluid maakt op de mast en dat de vlaggenlijn blootgesteld wordt aan weersinvloeden.

Bij het anti-diefstal systeem (meest gekozen optie) en liersysteem gaat de vlaggenlijn binnendoor. Hierdoor is het klapperende geluid van de lijn veel minder en is de vlaggenlijn beter beschermd tegen weersinvloeden. Naast het bedieningsgemak zorgen deze opties ook voor een nette en strakke afwerking van de vlaggenmast. Een ander bijkomend voordeel is dat het bij een inwendige vlaggenlijn niet mogelijk is om de vlag uit de mast te stelen.

Montage mogelijkheden en levering

De vlaggenmast is zelf te plaatsen, bij onze meest gestelde vragen kunt u hier een stappenplan voor vinden. Uiteraard zal er ook een montagehandleiding mee worden geleverd.

Indien u ervoor kiest om de vlaggenmast te laten plaatsen door Cowi, wordt er contact met u opgenomen voor een afspraak. Zo kunt u zelf bepalen wanneer de medewerkers van Cowi de mast vakkundig komen plaatsen. Kiest u ervoor om de vlaggenmast zelf te plaatsen, dan krijgt u een afleverdatum door.

Hulp of advies nodig?

Komt u er niet uit of is er een afwijkende situatie? De medewerkers van Cowi adviseren u graag! Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.

Specificaties

Lengte

Materiaal mast

Vorm mast

Diameter mast