Vlaggen

Beschrijving:

Cowi heeft verschillende vlaggen in het assortiment:

Maat vlag

De maat van de vlag is afhankelijk van lengte van de vlaggenmast. Hierbij enkele voorbeelden van de meest gangbare maten.

Maat vlag

6 meter vlaggenmast                   vlag 150 x 225 cm

7 meter vlaggenmast                    vlag 200 x 300 cm

8 meter vlaggenmast                    vlag 200 x 300 cm

Materiaal vlaggendoek

Er zijn verschillende soorten vlaggendoek en het doel is bepalend voor de keus van het materiaal.

Glanspolyester

Glanspolyester is gemaakt uit polyester en weegt 115 gr/m² Het is een licht glanzende stof die makkelijk uitwaait. Dit zorgt er voor dat het logo op de banier vlag voor bij het bedrijf goed zichtbaar is. Een glanspolyester vlag slijt, en als de vlag dagelijks in de vlaggenmast hangt gaat de vlag 3-6 maanden mee. Dit is afhankelijk locatie.

Longlife

Longlife is wat stugger dan glanspolyester maar geperforeerd. Hierdoor kan de wind er makkelijker doorheen. De vlag wordt niet rondom omgezoomd. Dan kan de vlag draad voor draad slijten en hierdoor oogt de vlag langer mooi. Het geeft geen rafels. Vergeleken met glanspolyester gaat het 35% langer mee.

Spunpolyester

Spunpolyester is het zwaarste vlaggendoek en weegt 160 gr/m².  De wimpels en ,Nederlandse vlag  uit het assortiment van Cowi zijn standaard gemaakt op spunpolyester.

Wij bieden sinds kort ook digitale druk aan op spunpolyester. Kleuren blijven door de techniek bewezen langer mooi en heeft 100% doordruk. Eerder was de techniek zeefdruk, en dan moest er minimaal 10 stuks worden afgenomen i.v.m. de prijs. Dit is met de nieuwe techniek niet meer het geval, en er kan per stuk worden besteld. U kunt deze optie bij elke vlag die u wenst selecteren.

De Nederlandse vlag biedt Cowi standaard op spunpolyester vlaggendoek aan.

Vlaggen service

Bij Cowi geloven we dat klanttevredenheid een van de belangrijkste factoren is voor ons succes. Cowi’s dienstverlening gaat dan ook verder dan alleen het leveren van vlaggenmasten en vlaggen. Het team staat namelijk het hele proces voor u klaar, van bestelling tot installatie. Komt u er niet uit of heeft u advies nodig? Of zit er vlag van uw keuze er niet tussen? U kunt bij Cowi terecht voor advies, tips en mogelijkheden.