Vlaggen

Bij Cowi ben je op de goede plek als jij één vlag of meerdere vlaggen wil bestellen. Van een Nederlandse vlag tot de pride vlag. We hebben meerdere soorten vlaggen in het assortiment:

Maat vlag

De maat van de vlag is afhankelijk van lengte van de vlaggenmast. Hierbij enkele voorbeelden van de meest gangbare maten.

6 meter vlaggenmast                   vlag 150 x 225 cm

7 meter vlaggenmast                    vlag 200 x 300 cm

8 meter vlaggenmast                    vlag 200 x 300 cm

Materiaal vlaggendoek

We hebben diverse soorten vlaggendoeken in het assortiment. Welk materiaal is afhankelijk van het doel van de vlag. We nemen je mee in de verschillende opties.

Vlag van glanspolyester

Glanspolyester is gemaakt uit polyester en weegt 115 gr/m². Het is een licht glanzende stof die makkelijk uitwaait. Dit zorgt ervoor dat het logo op de baniervlag of gewone vlag bij het bedrijf goed zichtbaar is. Een glanspolyester vlag slijt, dus wanneer de vlag dagelijks in de mast hangt, gaat de vlag 3-6 maanden mee. Dit is afhankelijk locatie.

Longlife vlaggendoek

Longlife vlaggendoek is wat stugger dan glanspolyester en is geperforeerd, waardoor de wind er makkelijker doorheen kan. De vlag wordt niet rondom omgezoomd. Hierdoor kan de vlag draad voor draad slijten en blijft de vlag langer mooi en geeft he geen rafels. Vergeleken met glanspolyester gaat het 35% langer mee.

Spunpolyester vlaggendoek

Spunpolyester is het zwaarste soort vlaggendoek en weegt 160 gr/m².  De wimpels en de Nederlandse vlag  uit het assortiment van Cowi zijn standaard gemaakt op spunpolyester.

Het is bij Cowi ook mogelijk om een digitale druk op spunpolyester te krijgen. De kleuren blijven door die techniek langer mooi en heeft 100% doordruk. Zelfs per stuk te bestellen!

Vlaggen service

Wij weten dat onze tevreden klanten één van de belangrijkste reden is van ons succes. Onze dienstverlening gaat dus ook verder dan alleen het leveren van een product. Ons team staat van bestelling tot installatie voor je klaar. Ook na installatie blijven we graag tot je beschikking om alle vragen te beantwoorden. Kom je er op de webshop niet helemaal uit of heb je advies nodig? Je kan altijd bij ons terecht voor advies en tips.