Baniermast

Ben je op zoek naar een baniermast van uitstekende kwaliteit mét de beste service? Je bent bij Cowi precies op de plek waar je moet zijn. We gaan je helpen om de perfecte baniermast te vinden.  

We hebben baniermasten van aluminium en polyester. Al onze masten zijn ijzersterk en hebben een vuilafstotende werking. Om het kiezen van een baniermast makkelijker te maken, leggen we hieronder kort uit wat de verschillen zijn.  

Polyester baniermast 

De baniermast van polyester is een relatief goedkope en kwalitatief goede oplossing voor een baniermast bij het bedrijf. Deze mast heeft geen bediening op de mast en moet gekanteld worden bij een vlagwissel. Op een locatie waar veel mensen komen is dit een goede keuze. Er kan namelijk weinig aan stuk worden gemaakt.  

De banieruithouder wordt gemonteerd op een conische polyester vlaggenmast. Verkrijgbaar in de lengtes van 6 tot 12 meter en standaard in de kleur wit RAL 9010. Tegen een kleine meerprijs kan deze in iedere gewenste RAL-kleur gemaakt worden. Een voordeel bij de polyester variant is dat deze mast in zijn geheel de gewenste kleur heeft. Bij beschadiging zal de kras dus wel zichtbaar zijn, maar dit doet helemaal niets met de kleur.  

De baniermast wordt standaard geleverd met kantelbaar grondanker en hierdoor eenvoudig in onderhoud.  

Hijsbare polyester baniermast 

De hijsbare baniermast heeft een bediening op de mast waardoor het hijsen of neer halen van een vlag gemakkelijk is. De vlaggenlijn loopt door de mast. Dit heeft een nette en strakke afwerking en daarnaast kan er op deze manier geen geklapper gehoord worden.  

Een ander voordeel van de hijsbare baniermast is dat er ook een gewone vlag of Fairybell kerstverlichting in kan worden gedragen. De banieruithouder wordt gemonteerd op een conische polyester vlaggenmast. Verkrijgbaar in de lengtes van 6 tot 12 meter en standaard in de kleur wit RAL 9010. Tegen meerprijs leverbaar in elke gewenste RAL-kleur.  

De mast wordt geleverd met een kantelbaar grondanker en is daardoor eenvoudig in onderhoud. 

Hijsbare aluminium baniermast 

De aluminium hijsbare baniermast is een goede keuze voor klanten die geen mogelijkheid hebben om hun vlaggenmast te kantelen. De banieruithouder beweegt namelijk met een koker over de mast. Het systeem wordt gemonteerd op een aluminium vlaggenmast. Cilindrisch van vorm met diameter 90 mm. Verkrijgbaar in de lengtes van 6 tot 9 meter. 

De aluminium mast met hijsbare banierhouder heeft een inwendig hijskoord met stalen kern, afsluitbare bediening en een strakke uitstraling. Naast een baniervlag kan er ook een reguliere vlag of Fairybell kerstverlichting in gedragen worden.   

Garantie  

Op al onze baniermasten zit 10 jaar garantie antibreuk. De bewegende onderdelen van de aluminium hijsbare baniermast hebben 3 jaar garantie.  

Advies hoogte vlaggenmast 

Bij het kiezen van een baniermast is ook de hoogte van belang. De hoofdregel bij het bepalen van de hoogte van een mast is de hoogte van het huis en daar een meter van afhalen. Bij een woning van 8 meter zal een 7 meter baniermast dus passend zijn.  

Bij een bedrijf is de regel: kies je baniermast een meter hoger dan je pand. Bij een pand van 9 meter hoog is de baniermast van 10 meter dus passend.  

Naast de hoogte, is ook de afstand van het gebouw en de mast belangrijk. Hoe dichter de mast bij het pand staat, hoe kleiner de baniermast lijkt. Hoe dichter de mast bij de straat staat, hoe groter de baniermast lijkt. 

Leveren en plaatsen baniermast 

Een banier mast plaatsen is een klus die je zelf kunt doen. Bij levering ontvang je een duidelijke gebruiksaanwijzing om de mast te plaatsen, maar Cowi kan dit ook voor je uit handen nemen. Geef dit aan bij je bestelling en wij komen de mast vakkundig plaatsen.  

Wil je dat we alleen leveren of wil je het product zelf ophalen? Dit kan je eenvoudig aangeven bij de bestelling in de webshop. Wij zullen contact met je opnemen over de datum en tijdvak voor de levering en/of plaatsing. De levertijd is meestal 7 dagen.  

Service 

Wij weten dat onze tevreden klanten één van de belangrijkste reden is van ons succes. Onze dienstverlening gaat dus ook verder dan alleen het leveren van een product. Ons team staat van bestelling tot installatie voor je klaar. Ook na installatie blijven we graag tot je beschikking om alle vragen te beantwoorden. Kom je er op de webshop niet helemaal uit of heb je advies nodig? Je kan altijd bij ons terecht voor advies en tips.