Baniermast

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit vlaggenmast om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten?  Bij Cowi bent u aan het juiste adres voor alle vlaggenmast oplossingen.

Cowi biedt een verscheidenheid aan aluminium en polyester vlaggenmasten. De vlaggenmasten zijn sterk, fraai en hebben een gladde en vuilafstotende afwerking. Ook heeft u keuze uit veel accessoires en innovaties die het bedienen en onderhouden van uw vlag en vlaggenmast eenvoudig maken

Soorten baniermasten

Polyester baniermast

De baniermast van polyester is een relatieve goedkope oplossing voor een vlaggenmast bij het bedrijf. De baniermast heeft geen bediening op de mast en zal bij een vlaggenwissel gekanteld moeten worden. Dit is een klusje van ongeveer 20 minuten. Op een locatie waar veel mensen komen is dit een goede keuze (hufterproof). Er kan weinig aan stuk worden gemaakt. Polyester is een stevig materiaal en op alle vlaggenmasten bij Cowi wordt een garantie van 10 jaar antibreuk gegeven. De banieruithouder wordt gemonteerd op een polyester vlaggenmast, deze is conisch van vorm met diameter 125-65 mm. Verkrijgbaar in de lengtes van 6 tot 12 meter in de kleur wit RAL 9010.Tegen een meerprijs leverbaar in elke gewenste RAL kleur. De baniermast wordt standaard geleverd met grond anker die kantelbaar is en daardoor eenvoudig in onderhoud.

Hijsbare polyester baniermast

De hijsbare baniermast heeft een bediening op de mast waardoor het hijsen of neer halen van een vlag een koud kunstje is. Iedereen kan het doen binnen het bedrijf. De bediening staat netjes op de vlaggenmast en geeft een strakke uitstraling . De vlaggenlijn gaat door de mast en geeft ook geen geklapper van de vlaggenlijn en deze is beschermd tegen weersinvloeden. Een ander voordeel van de hijsbare baniermast is dat ook een rechte vlag in kan worden gedragen of Fairybell kerstverlichting. Op de mast zit 10 jaar garantie  antibreuk. De banieruithouder wordt gemonteerd op een polyester vlaggenmast, conisch van vorm met diameter 125-65 mm. Verkrijgbaar in de lengtes van 6 tot 12 meter in de kleur wit RAL 9010.Tegen meerprijs leverbaar in elke gewenste RAL kleur. De mast wordt geleverd met een grond anker die kantelbaar is en daardoor eenvoudig in onderhoud.

Hijsbare aluminium baniermast

De aluminium vlaggenmast met hijsbare banierhouder is een goede keuze voor die klanten die geen mogelijkheid hebben om hun vlaggenmast te kantelen. Naast een banier vlag kan hier ook een rechte vlag in worden gehesen en de mogelijkheid om een Fairybell kerstverlichting te plaatsen tijdens de feestdagen. De hijsbare aluminium mast met hijsbare banierhouder heeft een  inwendig hijskoord met stalen kern, afsluitbare bediening en een strakke uitstraling. Wordt geleverd in de kleur gepoedercoat wit , of zilvergrijs geanodiseerd. Tegen meerprijs leverbaar in elke gewenste RAL kleur. De banieruithouder beweegt met een koker over de mast. De bewegende onderdelen van de banieruithouder hebben 3 jaar garantie .De beste keuze bediening is het liersysteem. Op de mast zit 10 jaar garantie  antibreuk. Het systeem wordt gemonteerd op een aluminium vlaggenmast. Cilindrisch van vorm met diameter 90 mm. Verkrijgbaar in de lengtes van 6 tot 9 meter.

Advies hoogte vlaggenmast

Naast de keuzes uit materiaal, kleur en grond bevestiging is de hoogte van de vlaggenmast ook belangrijk

De hoofdregel bij het bepalen van de lengte van een mast is  het hoogste punt van het bedrijfspand. Daar wordt een meter van bij opgeteld en dat is de maat van de vlaggenmast.

Bijvoorbeeld: Het bedrijfspand is 8 meter hoog dan zal een 9 meter vlaggenmast passend zijn.

Het is ook van belang om te kijken op welke afstand van het bedrijf of de straat een vlaggenmast wordt geplaatst.

Als specialist in vlaggenmasten geeft het team van Cowi graag vrijblijvend advies voor de aankoop of installatie van de vlaggenmasten. Of u nu op zoek bent naar advies over het formaat, de mogelijkheden of gewoon wat meer informatie wilt voordat u uw keuze maakt, het team van Cowi helpt u graag!

Leveren en plaatsen baniermast

Een baniermast plaatsen is een klus die u zelf kunt doen. U ontvangt bij levering een duidelijke gebruiksaanwijzing om te kunnen plaatsen, maar Cowi verzorgt ook plaatsing op vakkundige wijze in zand, gras en bestrating incl. benodigde materialen.

Wilt u dat we allen leveren of misschien wilt u het zelf ophalen, het kan eenvoudig worden aangegeven bij de bestelling in de webshop. Wij zullen contact met u opnemen met een datum en tijdvak voor de levering en/of plaatsing. De levertijd met of zonder plaatsing is 7 dagen!

Service

Bij Cowi geloven we dat klanttevredenheid een van de belangrijkste factoren is voor ons succes. Cowi haar dienstverlening gaat dan ook verder dan alleen het leveren van vlaggenmasten. Het team staat namelijk het hele proces voor u klaar, van bestelling tot installatie. Ook na de installatie kunt u bij Cowi terecht voor advies en tips over het onderhoud van uw vlaggenmast(en).

This is default text for notification bar