Vlaggen & wimpels

Een vlag of wimpel

Als een vlag  dagelijks in de vlaggenmast hangt is het hierbij belangrijk om een hoge kwaliteit vlag of wimpel te kiezen, met een juiste vlaggenmast. De basis voor een kwalitatief goede vlag is het gebruikte materiaal, en de manier waarop het doek geconfectioneerd is. De vlaggen en wimpels van Cowi zijn gemaakt van zeer sterk materiaal (spunpolyester doek 155 grams).  Naast het stevige vlaggendoek werkt Cowi ook met glanspolyester en dat is een lichte stof die makkelijk uitwaait. En daardoor is de vlag goed zichtbaar

Soorten vlaggen en wimpels

 Wij leveren verschillende soorten en lengtes: 

  • Vlaggen
  • Wimpels
  • Banieren

Bedrukken van vlag of banier vlag

Een vlag kan op maat en naar eigen wens bedrukt worden. Met het aanleveren van een Pdf-bestand kan voor elke gelegenheid of evenement een vlag worden gemaakt. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een vlag neem contact op via ons contactformulier Klantenservice – Cowi

Het vlaggendoek is glanspolyester of longlife. Glanspolyester is licht en glanst een beetje. Op deze manier waait de vlag makkelijk uit en is uw logo goed zichtbaar. Nadeel van glanspolyester is dat na verloop van tijd als de vlag gaat slijten rafels zichtbaar worden.

Longlife vlaggendoek is licht geperforeerd en wat stugger. Door het geperforeerde doek kan de wind er makkelijker doorheen. De vlag wordt niet omgezoomd en als de vlag gaat slijten gaat dit draad voor draad en heeft u geen last van rafels. Daardoor oogt de vlag langer mooi.

Een baniervlag die dag en nacht in de vlaggenmast hangt gaat 3 tot 6 maanden mee. Locatie en wind zijn hier een belangrijk factor in.