136,13( 112,50 excl. BTW)

Beachvlag bedrukken

De beachvlag (ook wel beachflag) is een mooie blikvanger voor bij presentaties, (sport)evenementen en beurzen. Bij Cowi laat je gemakkelijk én goedkoop je beachvlag bedrukken in eigen stijl.

Maat *

Beetje hulp bij ontwerp *

Uw ontwerp

Drop bestanden om te uploaden of UPLOAD

Bestand aanleveren in PDF

Productprijs:  136,13
Totaal opties:
Bestelling totaal:
  • Bezorging in Nederland: €8,95
  • Bezorging in België: €10,95
  • Snelle en betrouwbare levering
  • Boven de €150 gratis verzendkosten in NL (m.u.v masten)
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Levering in Nederland & België
  • Goede garantie voorwaarden
ideal-payment paypal-payment banktransfer-payment bancontact-payment visa-payment vpay-payment mastercard-payment maestro-payment amex-payment klarna-payment

Beschrijving

De beachvlag (ook wel beachflag) is een mooie blikvanger voor op de locatie van je bedrijf, maar kan ook gebruikt worden bij presentaties, (sport)evenementen en beurzen.

De beachvlag wordt op in de webshop aangeboden in de meest voorkomende vorm. Dit noemen we ook wel de beachvlag recht. De beachvlag is te verkrijgen in de maten S, M, L en XL. Onder het kopje ‘maat’ kan je de exacte maten van de vlaggen vinden.

Bij ons kan je je beachvlag laten bedrukken in jouw eigen gekozen ontwerp. Kom je er niet uit, of staat jouw gewenste beachvlag hier niet tussen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Materiaal van de beachflag

De onderste delen van de beachflag zijn van aluminium, de bovenste van fiberglas.
Bij de S beachflag wordt standaard een indoorvoetplaat geleverd. Bij beachvlaggen
M t/m XL wordt standaard een grondboor geleverd. De opgegeven prijs is dus inclusief de grondbevestiging. Daarnaast is er een zwarte draagtas inbegrepen, zodat je de beachflag netjes op kan bergen voor een volgend gebruik.

Maat beachvlag

Maat S: 75 x 225 cm

Maat M: 92 x 265 cm

Maat L: 100 x 356,5 cm

Maat XL: 100 x 420 cm

Beachflag ontwerpen

Bij Cowi kan je zelf je beachvlag ontwerpen. Dit wordt voornamelijk gedaan met het logo van het bedrijf. Een beachvlag is zichtbaar van grote afstand, dus de kans is groot dat een uiting op de beachvlag extra klanten en bekijks oplevert.

Tijdens het bestellen kan je zelf een ontwerp uploaden met de gewenste opdruk. Vandaar uit maken wij een proefdruk van één exemplaar. Deze proefdruk wordt voorf productie naar je toe gemaild. Ben je akkoord met het ontwerp? Dan zullen de beachflags geproduceerd worden! De levertijd van de beachflag(s) is 7 dagen na akkoord van de proefdruk.

Het bestand wat je aanlevert moet een PDF- of Vectorbestand zijn.