Vanaf:  18,15( 15 excl. BTW)

Vlag Progress Pride

De Progress Pride vlag is de regenboogvlag met een driehoek afbeelding erop afgebeeld. Deze vlag wordt vaak gebruikt op de boot van een pride boot, of bij huis om te laten zien dat je de LGBTQ+-gemeenschap steunt.

  • Bezorging in Nederland: €8,95
  • Bezorging in België: €10,95
  • Snelle en betrouwbare levering
  • Boven de €150 gratis verzendkosten in NL (m.u.v masten)
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Levering in Nederland & België
  • Goede garantie voorwaarden
ideal-payment paypal-payment banktransfer-payment bancontact-payment visa-payment vpay-payment mastercard-payment maestro-payment amex-payment klarna-payment

Beschrijving

De Progress Pride vlag is de regenboogvlag met een driehoek afbeelding erop afgebeeld. Deze vlag wordt vaak gebruikt op de boot van een pride boot, of bij huis om te laten zien dat je de LGBTQ+-gemeenschap steunt.

Materiaal

De Progress Pride vlag wordt gemaakt van polyester vlaggendoek. Er zijn 3 soorten polyester vlaggendoek:

Glanspolyester is licht en glanst een beetje. Op deze manier waait de vlag gemakkelijk uit en is de vlag goed zichtbaar. Bij slijtage van de vlag worden na verloop van tijd wel rafels zichtbaar.

Longlife vlaggendoek is licht geperforeerd en wat stugger. Door het geperforeerde doek kan de wind er makkelijker doorheen. De vlag wordt niet omgezoomd en als de vlag gaat slijten gaat dit draad voor draad. Op deze manier heb je geen last van rafels en oogt de vlag langer mooi.

Sinds kort kan er ook op spunpolyester gedrukt worden. Dit is het zwaarste vlaggendoek wat er is. Dit zorgt dan ook voor de hoogst mogelijke kwaliteit met een lange levensduur. Op deze vlag wordt een digitale print onder hoge druk gemaakt en heeft een doordruk van 100%.

Levertijd

Vlaggendoeken van glanspolyester en longlife hebben een levertijd van 3 werkdagen. De levertijd van een vlag van spunpolyester is 7 dagen.

Welke vlag grootte is geschikt?

100x150cm is geschikt voor een vlaggenstok van 2 meter. Geleverd met koord en lusje.
150x225cm is geschikt voor een vlaggenmast van 6 meter. Geleverd met 2 clips bevestigingsclips.
200x300cm is geschikt voor een vlaggenmast van 7/8 meter. Geleverd met 2 bevestigingsclips.

In onze webshop hebben we de meest gangbare maten opgenomen. Zit jouw vlaggenmaat er niet tussen of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@cowi.nl 

Veel gestelde vragen

Hoelang gaat een vlag mee?

Vlaggendoek glanspolyester en longlife zal 3 tot 6 maanden mee gaan als deze dag en nacht in de vlaggenmast hangt. Dit is afhankelijk van de locatie en de weersinvloeden bijvoorbeeld wind.

Bij een gelegenheid vlag zoals de Nederlandse vlag zal dit uiteraard langer zijn. Deze wordt enkele dagen per jaar in de vlaggenmast gedragen.

Spunpolyester digitale druk heeft een beduidende langere levensduur. Deze kan wel tot 9 tot 12 maanden mee gaan.

Wat is het verschil tussen de vlaggendoek stoffen?

Glanspolyester

Dat is een stof die licht in gewicht is en licht glanzend is. Hierdoor waait de vlag makkelijk uit en zal een bedrijfslogo goed zichtbaar zijn. Nadeel bij slijtage van de vlag zijn vaak rafels zichtbaar

Longlife

Een wat stugger vlaggendoek dan glanspolyester. Het doek is licht geperforeerd waardoor wind er gemakkelijk door heen gaat. De vlag wordt niet omgezoomd en bij slijtage van de vlag zal het draad voor draad slijten waardoor de vlag langer mooi oogt.

Spunpolyester

Spunpolyester is het zwaarste vlaggendoek wat er is. Een hoge kwaliteit stof die bewezen langer mee gaat. De stof wordt digitaal gedrukt onder hoge vacuüm en hierdoor blijven ook de kleuren bewezen lang mooi

Welke maat vlag is passend in de vlaggenmast?

In de webshop zijn de meest gangbare maten vlaggen opgenomen. Uiteraard kan Cowi andere formaten rechte vlaggen en banier vlaggen leveren. Je kan dan een vrijblijvende offerte opvragen.

Er zijn 2 soorten vlaggen

  • Rechte vlag ( zoals de Nederlandse vlag)
  • Baniervlaggen (deze zie je vaak bij winkels ,benzine pompen ect.)

 

De rechte vlag

100×150 cm – gevelvlag

150×225 cm  – 6 meter vlaggenmast

200×300 cm  – 7 of 8 meter vlaggenmast

 

Baniervlag

100×300 cm         6 meter baniermast

120×300 cm         6 meter baniermast

100×350 cm         7 meter baniermast

120 x350              7 meter baniermast

100 x 400 cm       8 meter baniermast

120 x400 cm         8 meter baniermast