Vanaf:  15( 18,15 incl. BTW)

Vlag Progress Pride

De Progress Pride vlag is de regenboogvlag met een driehoek afbeelding erop afgebeeld. Deze vlag wordt vaak gebruikt op de boot van een pride boot, of bij huis om te laten zien dat je de LGBTQ+-gemeenschap steunt.

  • Bezorging in Nederland: €8,95
  • Bezorging in België: €10,95
  • Snelle en betrouwbare levering
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Levering in Nederland & België
  • Goede garantie voorwaarden
ideal-payment paypal-payment banktransfer-payment bancontact-payment visa-payment vpay-payment mastercard-payment maestro-payment amex-payment klarna-payment

Beschrijving

De Progress Pride vlag is de regenboogvlag met een driehoek afbeelding erop afgebeeld. Deze vlag wordt vaak gebruikt op de boot van een pride boot, of bij huis om te laten zien dat je de LGBTQ+-gemeenschap steunt.

Materiaal

De Progress Pride vlag wordt gemaakt van polyester vlaggendoek. Er zijn 3 soorten polyester vlaggendoek:

Glanspolyester is licht en glanst een beetje. Op deze manier waait de vlag gemakkelijk uit en is de vlag goed zichtbaar. Bij slijtage van de vlag worden na verloop van tijd wel rafels zichtbaar.

Longlife vlaggendoek is licht geperforeerd en wat stugger. Door het geperforeerde doek kan de wind er makkelijker doorheen. De vlag wordt niet omgezoomd en als de vlag gaat slijten gaat dit draad voor draad. Op deze manier heb je geen last van rafels en oogt de vlag langer mooi.

Sinds kort kan er ook op spunpolyester gedrukt worden. Dit is het zwaarste vlaggendoek wat er is. Dit zorgt dan ook voor de hoogst mogelijke kwaliteit met een lange levensduur. Op deze vlag wordt een digitale print onder hoge druk gemaakt en heeft een doordruk van 100%.

Levertijd

Vlaggendoeken van glanspolyester en longlife hebben een levertijd van 3 werkdagen. De levertijd van een vlag van spunpolyester is 7 dagen.

Welke vlag grootte is geschikt?

100x150cm is geschikt voor een vlaggenstok van 2 meter. Geleverd met koord en lusje.
150x225cm is geschikt voor een vlaggenmast van 6 meter. Geleverd met 2 clips bevestigingsclips.
200x300cm is geschikt voor een vlaggenmast van 7/8 meter. Geleverd met 2 bevestigingsclips.

In onze webshop hebben we de meest gangbare maten opgenomen. Zit jouw vlaggenmaat er niet tussen of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@cowi.nl