18,15( 15 excl. BTW)

Vlag bedrukken

Wil je goedkoop een vlag bedrukken met jullie logo, voor een actie of een evenement? Laat gemakkelijk en zeer goedkoop je eigen vlag maken en bedrukken met onze eenvoudige tool!

Maat vlag *

Waairichting *

Beetje hulp bij ontwerp *

Uw ontwerp

Drop bestanden om te uploaden of UPLOAD

Bestand aanleveren in PDF

Productprijs:  18,15
Totaal opties:
Bestelling totaal:
  • Bezorging in Nederland: €8,95
  • Bezorging in België: €10,95
  • Snelle en betrouwbare levering
  • Boven de €150 gratis verzendkosten in NL (m.u.v masten)
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Levering in Nederland & België
  • Goede garantie voorwaarden
ideal-payment paypal-payment banktransfer-payment bancontact-payment visa-payment vpay-payment mastercard-payment maestro-payment amex-payment klarna-payment

Beschrijving

Wil je goedkoop een vlag bedrukken met jullie logo, voor een actie of een evenement? Doe dit gemakkelijk en snel met onze eenvoudige tool!

Kies je gewenste vlaggenmaat voor het bedrukken van de vlag, selecteer het materiaal van het vlaggendoek, geef de gewenste waairichting op en upload je ontwerp in een Pdf-bestand.

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van een vlag?

Wij kunnen het ontwerp van de te bedrukken vlag tegen een kleine vergoeding maken. Door ‘beetje hulp bij ontwerp’ aan te vinken in het bestelproces en een bestand te uploaden van je idee, kunnen wij samen met jullie de gewenste vlag ontwerpen.

Je ontvangt hierbij altijd een proefdruk per e-mail, zodat we zeker weten dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Dit zijn de verschillende vlaggendoeken om te bedrukken

Glanspolyester van 115 gram – Dit vlaggendoek is licht van materiaal en licht glanzend. Hierdoor waait de stof makkelijk uit en is het logo goed zichtbaar.

Longlife stof 120 gram – Dit vlaggendoek heeft een licht-geperforeerde stof. Hierdoor kan de wind er gemakkelijk doorheen waaien. De vlag slijt draad voor draad. Op deze manier oogt de vlag langer mooi, zonder rafels te krijgen.

Spunpolyester 160 gram – Dit is het zwaarste vlaggendoek wat er is. Dit zorgt dan ook voor de hoogst mogelijke kwaliteit met een lange levensduur. Ideaal als je een vlag met logo wil bedrukken voor bij uw bedrijf. Op deze vlag wordt een digitale print onder hoge druk gemaakt en heeft een doordruk van 100%. Dit zorgt ervoor dat de kleuren bewezen langer mooi blijven.

Levertijd

Vlaggendoeken van glanspolyester en longlife hebben een levertijd van 3 werkdagen. Zit er spoed bij het vlag bedrukken? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat we voor een kleine meerprijs de volgende werkdag al kunnen leveren!

Kies je voor vlaggendoek van spunpolyester? Dan is de levertijd 10 dagen.

Wil je goedkoop een vlag bedrukken met jullie logo, voor een actie of een evenement? Doe dit makkelijk en snel met onze eenvoudige tool!

Bij grote aantallen kan er een scherpe prijs gemaakt worden. Neem hier voor contact op via de button: “offerte aanvragen“.