Vanaf:  531,19( 439 excl. BTW)

6 meter polyester hijsbare baniermast

Of vraag een offerte op maat aan

 • Bezorging in Nederland: €35* vanaf prijs
 • Bezorging in België: €165
 • Snelle en betrouwbare levering
 • Boven de €150 gratis verzendkosten in NL (m.u.v masten)
 • Al meer dan 25 jaar ervaring
 • Levering in Nederland & België
 • Goede garantie voorwaarden
ideal-payment paypal-payment banktransfer-payment bancontact-payment visa-payment vpay-payment mastercard-payment maestro-payment amex-payment klarna-payment

Beschrijving

De hijsbare banieruithouder word geplaats op een polyester  vlaggenmast. Het is ook mogelijk op aluminium vlaggenmast. Wilt u hier meer van weten graag ons contactformulier invullen voor meer informatie.

Voordeel van een hijsbare banier uithouder is dat u de mast bij een vlaggenwissel niet hoeft te kantelen zoals bij de vaste banieruithouder wel gebeurd.

Er word gebruikt gemaakt van een vlaggenlijn die binnen door de vlaggenmast gaat en met een anti-diefstal kastje of een lier te bedienen is. Hierdoor geen geklapper van de vlaggenlijn tegen de vlaggenmast en heeft een strakke uitstraling

Naast een een baniervlag kunt u ook een rechte vlag, wimpel en de kerstverlichting in uw vlaggenmast hangen.

Elke vlaggenmast van COWI is standaard voorzien van verzinkt nastelbaar kantelanker. Wij bieden op elke mast een anti-breuk garantie van 10 jaar.

Extra sterk grondanker voor als de vlaggenmast op een locatie komt waar vaak veel wind staat word geadviseerd.

 • 6 Meter boven het maaiveld, met een zwaar kantelanker moeren ringen draadeind M20 etc.
 • Conisch onder 120 en boven 65 mm
 • Toepassing op vlaggenmast hijsbare banieruithouder
 • Kleur vlaggenmast RAL 9010 wit
 • Roterende sierknop naar uw keuze.
 • Glasvezelversterkt,  Geproduceerd onder ISO 9001 en 14001
 • 10 Jaar garantie op breuk uitgezonderd calamiteiten.

Levering & Plaatsing

Wilt u de vlaggenmast laten plaatsen door Cowi? Dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Zo kunt u zelf bepalen wanneer onze collega’s de mast vakkundig komen plaatsen. Kiest ervoor om de vlaggenmast zelf te plaatsen, dan krijgt u van ons een afleverdatum door.

 

 

Specificaties

Lengte

Materiaal mast

Vorm mast

Diameter mast

Veel gestelde vragen

Welk materiaal moet ik kiezen voor een vlaggenmast. Aluminium of polyester?

Het kan allebei en het is ook soms een kwestie van smaak.

Polyester is heeft standaard een conische vorm en daardoor uitermate geschikt bij huis, school, gemeentehuis of hotel. Daarnaast is polyester volledig op kleur en bij een beschadiging zal dat ook niet opvallen. Standaard is de kleur van de polyester mast wit.. Polyester vlaggenmasten worden altijd geleverd met een kantelbaar grondanker zodat onderhoud een eenvoudig klusje is .

Aluminium heeft een cilindrische of conische vorm en wordt veel gebruikt bij een bedrijfspand. Maar kan ook zeker bij huis. Standaard verkrijgbaar in de kleur wit of geanodiseerd grijs. Er zijn ook andere mogelijkheden van het bevestigen in de grond. Let op dat kan er voor zorgen dat de vlaggenmast niet kantelbaar is.

Wilt je meer  uitgebreide informatie over het verschil tussen de materialen dan kunt u de blog lezen die hier voor geschreven is: Kies voor een aluminium of polyester vlaggenmast – Cowi

Wat is het verschil tussen een standaard grondanker en een kantelconsole?

Een standaard grondanker is een kantelplaat met 3 draadeinden M20 en moeren ect. Door het scharnier kan de vlaggenmast op de voet eenvoudig kantelen voor onderhoud.

De kantelconsole is een fors grondanker en deze kan ook kantelen op de voet. Wij adviseren dit grondanker bij hoge vlaggenmasten vanaf 9 meter en op locaties waar vaak veel wind staat. En dat is niet bij de eenmalige storm maar op een locatie waar de wind vrij spel heeft. Bijvoorbeeld: Noord-Nederland, Zeeland en de Polder.

Twijfel je wat toepasbaar is in je eigen situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

kan een vlaggenmast in elke kleur worden geleverd?

In de webshop kan er gekozen worden voor een polyester vlaggenmasten in de kleuren

 • Wit RAL 9010
 • Zwart RAL 9005
 • Antraciet RAL 7016

Elke andere kleur voor een polyester is ook mogelijk dan kun je een offerte aanvragen. Let op de levertijd is dan wel langer dan 7 dagen aangezien dit maatwerk is.

De cilindrische aluminium masten van 70 mm en van 90 mm en de aluminium conische masten zijn verkrijgbaar in de webshop in de kleuren:

 • Wit RAL 9010
 • Geanodiseerd grijs

Liever toch een aluminium vlaggenmast in een andere kleur? Vraag dan een offerte aan en ook hier geldt een langere levertijd i.v.m. maatwerk

Waarom moet ik bij een plaatsing ook transport kosten betalen?

De plaatsingskosten is berekend incl. benodigde materialen en de werkzaamheden van de monteur(s).
De transport kosten zijn de kosten die gemaakt worden op locatie te komen in Nederland of België.
Door je postcode in te vullen in het bestelscherm zullen de kosten voor transport voor je worden berekend.

Wat is de levertijd van een vlaggenmast met of zonder plaatsing ?

Wij leveren uit eigen voorraad en daardoor is een snelle levering mogelijk. Wij hanteren 7 dagen levertijd met of zonder plaatsing. Zal er door drukte of bijvoorbeeld bij weersomstandigheden  bij een plaatsing van een vlaggenmast daar vanaf worden geweken nemen wij altijd contact met je op per e-mail of telefoon om dit door te spreken.

Vlaggenmasten die speciaal op kleur en buiten de webshop om worden besteld hebben een levertijd van 6 weken.

Welke lengte vlaggenmast moet ik hebben?

Bij een woning:

De regel is bij een woning dat de hoogte van de woning bepalend is . De hoogte van de woning min een meter is de juiste passende lengte vlaggenmast. Bijvoorbeeld de woning is 8 meter dan is de 7 meter hoge vlaggenmast de juiste lengte. Hier kan van af worden afgeweken, want de locatie van de vlaggenmast is uiteraard ook bepalend. Hoe dichter de vlaggenmast bij de woning staat hoe meer de mast in de gevel zal wegvallen. Hoe dichter de mast bij de straat/weg komt te staan hoe optisch groter de vlaggenmast lijkt. Wilt u meer lezen over de vlaggenmast en waar u op moet letten? Lees dan de blog  Vlaggenmast voor thuis – Cowi. Toch liever advies van een deskundig team? Bel dan met 0512 361 014

Bij een bedrijf

Om de hoogte te bepalen van een vlaggenmast bij het bedrijf is de hoogte van het pand weer bepalend net zoals eerder is aangegeven bij de woning. Nu niet een meter eraf halen maar er bij op tellen. Bijvoorbeeld: pand is 7 meter hoog dan is een 9 meter vlaggenmast de goede keuze. Op deze manier bent je als bedrijf goed zichtbaar in het straatbeeld voor (potentiële) klanten. Toch liever advies van een deskundig team? Bel dan met 0512 361 014