347( 419,87 incl. BTW)

Fairybell 600 cm-1200 LED’s Multi Colour

OP=OP!  Dit is een seizoens artikel

Tijdschakelaar *

Bodem kruis *

Verlengsnoer 10 meter *

Productprijs:  347
Totaal opties:
Bestelling totaal:
Beschikbaar via nabestelling
  • Bezorging in Nederland: €8,95
  • Bezorging in België: €10,95
  • Snelle en betrouwbare levering
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Levering in Nederland & België
  • Goede garantie voorwaarden
ideal-payment paypal-payment banktransfer-payment bancontact-payment visa-payment vpay-payment mastercard-payment maestro-payment amex-payment klarna-payment

Beschrijving

Fairybell 6 meter – 1200 LED’s Multi Colour is de perfecte kerstverlichting voor in de vlaggenmast. Bijvoorbeeld voor in de tuin of op het bedrijfsterrein. Met deze Fairybell vlaggenmast kerstverlichting tover jij je tuin of bedrijfsterrein in een handomdraai tot een winters sprookje. De LED-lampjes in verschillende kleuren ogen vrolijk en creëren een bijzondere feestelijke sfeer om je huis heen.

Ben je op zoek naar Fairybell vlaggenmast verlichting in een warm witte kleur? Dan is de Fairybell 600cm – 1200 LED’s Warm Wit wat voor jou!

Specificaties Fairybell 600 cm Multi Colour:

  • Hoogte: 600cm
  • LED’s: 1200
  • LED’s in verschillende kleuren: rood, blauw en groen
  • Diameter: 350cm

Standaard meegeleverd:

Montage Fairybell vlaggenmast verlichting

Wat deze vlaggenmast kerstverlichting nóg mooier maakt, is dat het makkelijk en redelijk snel is om in elkaar te zetten. Geen stress bij deze klus dus! Je hijst de Fairybell in principe net zo snel in de vlaggenmast als een vlag. Uiteraard is er een duidelijke instructie meegeleverd. Demontage verloopt minstens zo gemakkelijk.

Kwalitatief en duurzaam

Deze Fairybell is bedoeld voor op een vlaggenmast van 6 meter hoog. De 1200 LED lampjes maken de vlaggenmast kerstbom mooi gevuld. Toch blijft het energiezuinig, omdat het om ledverlichting gaat.

Onze Fairybells worden in Nederland geproduceerd. Hierdoor ben je verzekerd van hoge kwaliteit én duurzaamheid. Omdat de Fairybells in Nederland geproduceerd zijn, zijn ze bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Op deze Fairybell vlaggenmast verlichting geldt een garantie van 3 jaar.

Losse onderdelen Fairybell

Het is mogelijk om voor jouw vlaggenmast kerstboom losse onderdelen te bestellen. Kies bijvoorbeeld voor de tijdschakelaar of verlengsnoer van 10 meter. Het bodemkruis helpt om de vlaggenmast kerstboom in positie te houden.

Specificaties

Lengte

Kleur licht