Vanaf:  90,75( 75 excl. BTW)

Vlaggenmast onderhoud

Vertrouw op het Cowi-team voor periodiek onderhoud van jouw vlaggenmast! Onze service omvat vakkundige vervanging van vlaggenlijnen én grondige reiniging.

  • Bezorging in Nederland: €35* vanaf prijs
  • Bezorging in België: €165
  • Snelle en betrouwbare levering
  • Boven de €150 gratis verzendkosten in NL (m.u.v masten)
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Levering in Nederland & België
  • Goede garantie voorwaarden
ideal-payment paypal-payment banktransfer-payment bancontact-payment visa-payment vpay-payment mastercard-payment maestro-payment amex-payment klarna-payment

Beschrijving

Vertrouw op het Cowi-team voor periodiek onderhoud van jouw vlaggenmast! Onze service omvat vakkundige vervanging van vlaggenlijnen én grondige reiniging.

Wil je extra zekerheid? Op verzoek kunnen wij een gedetailleerde inspectie van de onderdelen uitvoeren en indien nodig vervangen. Houd er rekening mee dat voor de vervanging van onderdelen een meerprijs geldt, maar dit zorgt ervoor dat jouw vlaggenmast de komende periode weer probleemloos kan functioneren.

Onderhoud vlaggenmast

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom nemen wij het initiatief om contact met je op te nemen voor het plannen van de onderhoudsafspraak. Vertrouw op het Cowi-team voor professioneel vlaggenmastonderhoud. Bestel ‘vlaggenmast onderhoud’ vandaag nog! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Uitleg van het keuzemenu

Vlaggenmast met kikker of antidiefstal: Kies voor deze optie wanneer je een mast van aluminium of polyester hebt, voor een rechte vlag. Denk bijvoorbeeld aan de Nederlandse vlag. Daarnaast moet je vlaggenmast een bediening met kikker of anti-diefstal systeem hebben.

Vlaggenmast met liersysteem: Kies voor deze wanneer je een mast van aluminium of polyester hebt, voor een rechte vlag. Denk bijvoorbeeld aan de Nederlandse vlag. Daarnaast moet je vlaggenmast een bediening met een liersysteem hebben.

Polyester hijsbare baniermast met kikker of antidiefstal: In dit geval is je vlaggenmast van aluminium of polyester mét een banieruithouder en heeft de vlaggenmast een bediening met een kikker of antidiefstal systeem.

Polyester hijsbare baniermast met liersysteem: In dit geval is je vlaggenmast van aluminium of polyester mét een banieruithouder en heeft de vlaggenmast een bediening met een liersysteem.