Vanaf:  312,18( 258 excl. BTW)

Kantelbare lichtmast 4 meter

Lichtmast aluminium klein formaat.

De plaatsing van een lichtmast kunt u zelf doen, maar ook uitbesteden aan Cowi. De plaatsing van de lichtmast en /of het aansluiten van de ledlamp, gebeurt op professionele wijze en is inclusief alle benodigde installatie materialen. Neem contact op voor meer informatie.

Of vraag een offerte op maat aan

 • Bezorging in Nederland: €35* vanaf prijs
 • Bezorging in België: €165
 • Snelle en betrouwbare levering
 • Boven de €150 gratis verzendkosten in NL (m.u.v masten)
 • Al meer dan 25 jaar ervaring
 • Levering in Nederland & België
 • Goede garantie voorwaarden
ideal-payment paypal-payment banktransfer-payment bancontact-payment visa-payment vpay-payment mastercard-payment maestro-payment amex-payment klarna-payment

Beschrijving

De katnelbare lichtmast van 4 meter is een optie voor als het echt niet niet anders kan. Gemeente die hier geen toestemming voor geeft, of u woont bij beschermd natuur gebied

Specificaties kantelbare lichtmast 4 meter:

 • Doorsnede is 90 mm cilindrisch
 • Voorzien van een verzinkt stalen kantelanker (geen roestvorming)
 • Geanodiseerd
 • Grijs van kleur (standaard)
 • Storm vast
 • Met 10 jaar garantie op breuk

 

Lichtmast verankering

De lichtmast van 4 meter hoog wordt standaard met een kantelbaar anker meegeleverd. Hierdoor kunt u eenvoudig de lichtmast kantelen. Dit geeft een boel gemak als u bijvoorbeeld onderhoud moet plegen aan een lamp die er in hangt. Woont u op de vlakte waar altijd veel wind staat? Dan adviseren we een groot anker (kantelconsole).

Kleur lichtmast

De lichtmast is standaard zilverkleurig. Wenst u andere kleur –  is dit mogelijk in iedere RAL kleur.

Keuze LED lamp

De keuze mogelijkheden in het menu  voor een  LED lamp die wij gebruiken op een 4  meter lichtmast zijn ook de lampen die wij adviseren.

Er kunnen meerdere lampen op 1 lichtmast.De ledlamp is waterdicht IP67

De 200 watt geeft 16.000 lumen

De 300 watt geeft 27.000 lumen

Meer dan 50.000 branduren 

Onze ledlampen  voor een lichtmast van 4 meter word altijd met 6 meter snoer geleverd. Mocht u meer nodig hebben dan is het ook bij te bestellen in lichtmasten accessoires.

Vind u het moeilijk om een keuze te maken? Voor meer informatie kunt u ook kijken bij onze ledlampen.

Plaatsing

De plaatsing van een lichtmast kunt u zelf doen, maar ook uitbesteden aan Cowi. De plaatsing van de lichtmast en /of het aansluiten van de ledlamp, gebeurt op professionele wijze en is inclusief alle benodigde materialen.

Advies nodig?

Heeft u vragen over de ledlamp en/of plaatsing neem contact op met ons via mail of telefoon  voor advies op maat!

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen een standaard grondanker en een kantelconsole?

Een standaard grondanker is een kantelplaat met 3 draadeinden M20 en moeren ect. Door het scharnier kan de vlaggenmast op de voet eenvoudig kantelen voor onderhoud.

De kantelconsole is een fors grondanker en deze kan ook kantelen op de voet. Wij adviseren dit grondanker op locaties waar vaak veel wind staat. En dat is niet bij de eenmalige storm maar op een locatie waar de wind vrij spel heeft. Bijvoorbeeld: Noord-Nederland, Zeeland en de Polder. Ook als de lichtmast vlag bij een sloot of talud wordt geplaatst is de kantelconsole het advies.

Twijfel je wat toepasbaar is in je eigen situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan de lichtmast op kleur?

Ja, dat kan. Standaard is de lichtmast verkrijgbaar in de webshop in het geanodiseerd grijs, zwart of antraciet.

Elke andere kleur is mogelijk en is maatwerk. Vraag dan een vrijblijvende offerte op. Let op maatwerk heeft invloed op de levertijd

Welke lengte lichtmast moet ik kiezen?

Hoe hoger de lichtmast hoe beter dit is voor de spreiding van het licht.  Je kunt dit nagaan met een zaklantaarn. Hoe dichter je de zaklantaarn naar de grond brengt hoe kleiner de lichtbundel. En hoe hoger je de zaklamp houdt hoe groter de lichtbundel zal zijn. Het advies is dan ook 8 meter en is het beste voor een goede spreiding van het licht.

De lichtmast van 6 meter gebruiken wij vaak als de omgeving een factor speelt dus denk aan buren of een weg die vlak langs het te belichten terrein loopt.

De 4 meter lichtmast wordt gebruikt in beschermd natuurgebied. Het mag n.l. niet hoger in deze gebieden.

Uiteraard is het doel van de lichtmast ook belangrijk. Bijvoorbeeld voor een parkeerterrein dan kan een 4 of 6 meter hoge lichtmast prima volstaan.

Twijfel je neem dan contact op met ons deskundige team en zal op maat naar jouw situatie worden gekeken voor een goed advies.