125( 151,25 incl. BTW)

Ledlamp 300 Watt koud licht

Deze ledlamp van 300 Watt is toepasbaar in veel situaties zodra het buiten donker is.

Snoer per meter *

Productprijs:  125
Totaal opties:
Bestelling totaal:
  • Bezorging in Nederland: €8,95
  • Bezorging in België: €10,95
  • Snelle en betrouwbare levering
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Levering in Nederland & België
  • Goede garantie voorwaarden
ideal-payment paypal-payment banktransfer-payment bancontact-payment visa-payment vpay-payment mastercard-payment maestro-payment amex-payment klarna-payment

Beschrijving

Deze ledlamp van 300 Watt is toepasbaar in veel situaties zodra het buiten donker is. Deze lamp wordt geadviseerd bij activiteiten waar je wat moet zien, maar geen precieze dingen. Denk hierbij aan een parkeerterrein of longeercirkel. Zoek je een lamp voor een sportterrein of dressuurbak? Dan ben je beter af met de 500 Watt ledlamp.

Deze 300 Watt ledlamp geeft 27.000 lumen. Tevens is de ledlamp waterdicht met waarde van IP65. Dit betekent dat de lamp beschermd is tegen stof en waterstralen, maar dat het niet ondergedompeld kan worden in water. De lamp is geschikt voor buitengebruik.

Installatie

Deze ledlamp kan gemonteerd worden op een lichtmast of muur. Plaats je de ledlamp op een lichtmast? Doe dit dan op een hoogte van minimaal 6 meter voor een optimaal gebruik van de lamp.

Indien gewenst kan er een snoer bij deze ledlamp besteld worden.

Garantie

De garantie op deze ledlamp is 1 jaar

Ledlamp 300 Watt koud licht

Doordat deze lamp koud licht heeft, schijnt het licht verder dan een warm licht. Hierdoor heb je een groot bereik van het licht. Ideaal voor in de paardenbak, sportterrein of parkeerterrein! Tevens is het koude licht prettig aan de ogen voor mens en dier.

Specificaties

Gebruik

Wattage

Kleur licht