Easylift 6 meter

Easylift 6 meter

438 euro (excl. BTW)
De Easylift™ met hijsbare banierconstructie, wit gepoedercoat of zilvergrijs geanodiseerd inclusief:

  • Nastelbare, kantelconstructie, thermisch verzinkt
  • zwarte platte sierknop
  • roterende/hijsbare banierhouder, met POM geleidingsringen en aluminium uithouder
  • inwendig koord, met stalen kern en bedienbaar via antidiefstal unit, afsluitbaar
  • contragewicht met rubber stootringen
  • kogelgelagerde koorddoorvoer

Prijs: € 438,- euro per stuk, exclusief BTW.De Easylift

De Easylift™. De mast is specifiek bedoeld voor de retailers en beheerders van grote aantallen masten, die zelf eenvoudig en met slechts een kleine inspanning op locatie de banieren willen/moeten wisselen. De mast heeft een jaar lang op een extreme windhoek aan de Noordzeekust proefgedraaid, en zonder problemen. Het rotatiestuk in de top van de mast is 100 % dicht voor zand, en bovendien gemaakt van zelfsmerend POM-kunststof.

Ervaringen van gebruikers gaan over het gebruiksvriendelijke karakter van de Easylift™; de vlaggen wisselen zonder de mast te kantelen geeft een echt forse tijdsbesparing bij 3 a 4 x wisselen per jaar, maar maakt het ook makkelijk om eens themavlaggen in de masten te hangen. Het niet hoeven kantelen van de masten levert bovendien nog eens winst op in termen van veiligheid: de masten liggen niet over een fietspad of iets dergelijks bij het banieren

We geven 3 jaar volledige garantie op alle draaiende delen, en 10 jaar op het risico van breuk van het mastprofiel. Uiterlijk oogt de mast aan de top slanker, doordat de hijsbare banierhouder nu in aluminium is uitgevoerd, met zelfsmerende POM-geleidingsringen die de coating niet kunnen beschadigen. De bevestigingsringen zijn in een speciale rubber/nylon compound uitgevoerd en zijn helemaal stil, alleen het geluid van de banier is te horen.