REKLAMEMASTEN

Onze reklamemast is de mast met 360 graden roterende banierhouder, geschikt voor diegenen die hun reclameboodschap onder alle omstandigheden zichtbaar willen hebben. Ook bij windstil weer zorgt de uithouder voor perfecte zichtbaarheid van uw banier. Deze mast is net als alle andere Cowi masten gemaakt van duurzaam glasvezelversterkt polyester, een onderhoudsvrij materiaal dat sterkte en een laag gewicht combineert met een glanzende, gladde en vuilafstotende afwerking.

De Cowi Reklamemast wordt geleverd met een soepel meedraaiend contragewicht en speciale ringen die de banier strak langs de mast houden. Om de periodieke banierwissel gemakkelijk en veilig uit te kunnen voeren, is de mast voorzien van een thermisch verzinkt kantelanker. Door het lichte gewicht van de mast is het verwisselen van de banieren een eenvoudig karweitje.

WELKE LENGTE?

De algemene aanbeveling is dat de top van de mast een meter lager is dan het hoogste punt van het gebouw. Bij twijfel kunt u advies bij ons inwinnen.

DE REKLAMEMAST IS INCLUSIEF:

  • Thermisch verzinkt, nastelbaar kantelanker
  • Mastknop
  • Speciaal contragewicht
  • Banierhouder met RVS-uithouderstaaf
  • Speciale banierringen
  • Montageinstructie

 

MONTAGE VAN UW VLAGGENMAST

De mast is eenvoudig zelf te plaatsen door de kantelvoet, maar plaatsing door onze montagedienst is ook mogelijk.

KWALITEIT EN MILIEU

Onze polyester vlaggenmasten en het productieproces voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De productie is ISO 9001 gecertificeerd vanwege de kwaliteit van het product, en ISO 14001 gecertificeerd vanwege de milieuvriendelijke productiemethode. Alle vlaggenmasten zijn uitgebreid getest op sterkte door SP – The Swedish National Testing and Research Institute, vergelijkbaar met TNO in Nederland en TUV in Duitsland.

Meer weten?

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bellen met 06 44011454 of 0512 361014. Ook kunt u onderstaand formulier gebruiken om contact op te nemen.

Uw naam

Uw emailadres (verplicht)

Uw vraag/opmerking